2777
2789
عنوان

کوردی ها بیاید🥺

131 بازدید | 14 پست

برای مسافرت اومدیم کردستان

الان سقزیم

کجا بریم که دیدنی داشته باشه مثل سقز انقدر قشنگ باشه؟

و اینکه اگه دوست داشتید یه سری چیزای کوردی هم یادم بدید ممنون میشم خلاصه بفهمم یکم چی میگن

من خیلی کردی دوست دارم🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هناسم میشه نفسم

ژیانم زندگیم 

همینارو بلدم تورکم😁💙🌱

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
وای منم عاشق کردستانم تاحالا نرفتم🥲

خیلی سرسبزه خیلی قشنگهه

اصلا انگار هایدی تو کوه های الپم همه جا تپه های سرسبز خورشید با پرتو های نورش و ابر های پنبه ای که کنارشن و انگار تزیینیه هیچ گرمایی نداره 

هوای خنک.. آرامش خالصه قشنگ:)

خیلی سرسبزه خیلی قشنگهه اصلا انگار هایدی تو کوه های الپم همه جا تپه های سرسبز خورشید با پرتو های نو ...

وای اره ویدیو هاشو تو اینستا دیدم خیلی خوبه از همه بهتر واقعا مردم کردستانن عاشقشونم یکی از دوستام کورد بانه زندگی میکنه واقعا از معرفتش هر چی بگم کم گفتم🥲

وای اره ویدیو هاشو تو اینستا دیدم خیلی خوبه از همه بهتر واقعا مردم کردستانن عاشقشونم یکی از دوستام ک ...

خیلی خونگرمن

وای دختر عاشق قزبون صدقشون و آهنگاشونم

و باوانم و نازارگم رو بلدم خیلی خوبن آخه:)

دقیقا همین جاییم چون داریم به هدف بانه میریم  آدرس دقیق تری نداری ازش عزیزم؟🥲

مسیر بانه به سردشت هم قشنگه، و مسیر سردشت به پیرانشهر، مهاباد و بوکان هم شهرهای قشنگی هستند اگه تو مسیرت هستن