2777
2789
عنوان

جوجه رنگیم داره میمیره 🥲🥲🥲

141 بازدید | 11 پست

من دو روز پیش دو تا جوجه رنگی گرفتم بعد یهروز دیدم یکیشون اصن نمیتونه وایسه یکم دیر به دادش رسیدم هیچیم بلد نبودم خیلی گفتن ماست بهش بده و اینا بعد زیر گلوش چینه دانه فکنم اون باد کرده بود خیلی بعدش اون یکی جوجه حالش خوب بود شبش دیدم اون بی حال شده ولی وضعش بد نبود تو نت ک زدم فهمیدم تقریبا باید چیکار کنم بهش اب قند دادم و اب و سرکه حالش اوکی شد ولی چیزی نمی‌خورد صبح ک پاشدم دیدم هی ک میگذره داره بی حال میشه الان نه چشماشو میتونه باز نگه داره نه چیزی و چینه دانش دو باره باد کرده دقیقا داره مثل قبلی میشه🥲🥲🥲

این همه میان میگن این حیوونا رو نخرید چرا گوش نمیدید

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماست، آب قند، سرکه😐😐😐😐😐بیچاره جوجه رنگی، بدبخت جوجه رنگی، کی به جوجه اینا رو میده؟؟؟؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
این همه میان میگن این حیوونا رو نخرید چرا گوش نمیدید

در اصل مال خودم نیست داداشم با مامانم گرفته بودن ولی کلا از وقتی دوتاشون مریض شدن دیگه من حواسم بهشونه

ماست، آب قند، سرکه😐😐😐😐😐بیچاره جوجه رنگی، بدبخت جوجه رنگی، کی به جوجه اینا رو میده؟؟؟؟

اب قند واسه بیحالیش بود سرکه هم بخاطر اینکه نمیتونستن چیزی ک میخورنو هضم کنن خودمم فک نمیکردم درست شه حالش ولی دیروز اوکی شد