2777
2789

نه من از این غلطا زیاد کردم فقط معدم داغون شد و عوارض قرصا اومد سراغم

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

ازت خواهش میکنم، به چشمای مادرت نگاه کن؟ دلت میاد این چشارو اشکی کنی:)؟ 

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مردن به جایی نمیرسی.

فکر کردی فقط تو مشکل داری؟

فکر کردی واسه کسی جز مامانت مرگت مهمه؟همه یه هفته عذا میگیرن بعد تمومه . اگه میخوای با اینکار یه تاثیری رو یکی بندازی اشتباه میکنی.

اونموقع که داری میمیری به گوه خوردن میوفتی و دنبال راه نجاتی .  پس نکن . به اون لحظه ای که مامانت تورو به دنیا اورد فکر کن.

عیدیه اوقات همرو تلخ نکن اینقدر خودخواه نباش

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

سلام 

شما انسان مختاری هستی‌و هرکار که دلت میخواد با زندگیت میتونی انجام بدی ،اما این‌و یادت باشه قربانی تصمیم‌های هیجانی یا افسردگی نشی

قبل از اینکه بخوای اینکارو کنی به روح آزرده و ضربه خوردت فرصت ترمیم‌و بهبود بده

نه نمیمیری فقط معدت به... میره
هیچوقت کسایی که خودکشی کردن رو درک نکردم
یه سری ادم مریض و خودخواه و ضعیف که فک میکنن فقط خودشون تو این دنیا مشکل دارن و زندگی بقیه گل و بلبله

نه بیست تا کافی نیست

میزنه چپ و چولت میکنه تا آخر عمر باید ناقص زندگی کنی

خودتو به نظرم از بلندی پرت کن پایین فقط معرکه نگیری ها 

برو ی جای خلوت که کسی هم اذیت نشه

یا اگر فکر میکنی می اونی تهیه کنی قرص برنجی سیانور چیزی تهیه کن کارو یکسره کنه

البته شما خودکشی کن نیستی از اونایی که میری پشت بوم ی ملت رو اسیر میکنی بعد میای پایین

کسی که به فکر خودکشی هست جار نمیزنه

نبابا فقط کلیه و کبدت رو بفنا میدی.

یه عمرم حالا با روح و جسم مریض و توسری خوردن باید طی کنی. پاشو یه دوش بگیر. یه چایی لخور و برو تو این هوا قدم بزن.

هر صبحی که خورشید طلوع میکنه ، یعنی هنوز میسه که درست بشه.

بعد که اروم شدی، بشین ببین چماری میتونی بکنی که از این وضعیت خارج شی