2821
2789
عنوان

ازدواج

651 بازدید | 61 پست

دوستان فقط تجربه و نظرتون رو میخوام

من درحال حاضر با نامزدم دراتباطم و باهم حرف میزینم(عقد نکردیم هنوز)تقریبا میشه گفت دوهفته و چند روز باهم چت میکنیم(فامیل درجه یک هستن) ولی ایشون درحال حاضر کار ندارن و دنبال کار میگرده و اینم بگم ازدواج ما سنتیه و از سر عشق و عاشقی نیس من حتی تو صحبت کردنم بیشتر با هدف شناخت و عقلانی پیش میرم اگه تا یه ماه دیگه کار پیدا نکرد و وقت عقدتون رسید شما با این شخص که کار نداره ازدواج میکنید یا خیر؟ 

یه سریا میگن ما عاشق هم بودیم و به عشقش حاضرم سختی ها رو تحمل کنم ولی وقتی که ازدواج سنتی هس و با این شرایط که گفتم..نظرتون چیه؟

اینم بگم با مشاورم که صحبت میکردم گفت اولویت هایت رو بنویس و من اولویت های های اولم اینه که کار داشته باشه و مستقل باشه از نظر مالی چون واقعا اینکه وابسته باشه به خانواده‌اش یا پدرش بدم میاد

ببخشید خانم ها نظرتون در مورد پسری که تو مجازی ندیده و نشناخته یهو میاد میگه من می دونم شما دختر خوبی هستی و بیا آشنا بشیم نیتم خیره و قصد ازدواج دارم چیه؟ من می دونم این راهش نیست بنظرتون چی جواب بدم؟

که با این درد اگر در بند درمانند، درمانند   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید خانم ها نظرتون در مورد پسری که تو مجازی ندیده و نشناخته یهو میاد میگه من می دونم شما دختر خوب ...

خیلی ساده هس نیاز جنسی داره و الکی میخواد شما رو قول بزنه و یا یه خورده سرگرم بشه 

متاهل و عاشق زندگی و پسرم