2777
2789

کلا از اول ازدواجم خانواده خالش سنگ انداختن کلی پشت سرم حرف زدن سالهای گذشته.دوسه سالی هست اومدم شهر خودم و خالشینا اینجان حتی الآنم می‌شنوم که پشت سرم حرف میزنن 

بیار باهم دعوای سختی کردیم سر این قضیه ولی اصلا درست نشده

من اصلا دوست ندارم باهاش صمیمی بشه باهم حرف بزنن و ازش تعریف کنه تو مکالمات قبلش دختر خالش گفته بود دارم تمیزکاری میکنم اینم گفته تو که همیشه تمیزی،تمیزکاری در صورتی که تا حالا فقط یکبار خونش رفته دوسال قبل

حس میکنم خوشش اومده که بازنه دیگه ای غیر از منم بحرفه

می‌دونه حساسم

حالا دیروز ۲۰دقیقه باهم حرف زدن و بعدش مکالمشونو حذف کرده

خیلی رو مخمه

چه صحبتی یا تبریک عیدی انقدر طول می‌کشه؟

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا معنی نداره. بگو پس منم با پسرخاله ام میشینم گپ میزنم پاک میکنم ببینم چ حسی داری. غلط کرده‌ . حتی همین ک خودت ک تمیزی حرف بیخودی بوده

اگه شوهر داره بهش بگو اگه بفهمم یبار دیگه باهاش داری چت میکنی ب شوهرش میگم

دلیلی نداره با دختر خالش ۲۰ دقیقه حرف بزنه.کرم از شوهرته

😭😭😭اصلا اینجوری نبوده اولین باره همچین چیزی میبینم 

دختر خالم مدام گله می‌کنه ازش که یادی نمیکنید و ...

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
اصلا معنی نداره. بگو پس منم با پسرخاله ام میشینم گپ میزنم پاک میکنم ببینم چ حسی داری. غلط کرده‌ . حت ...

آره شوهر داره ولی کلا خودشونو خواهر برادر دارن من اگه چیزی بگم بمن انگ میزنن

بیار باهاش دعوا کردم گفتم دوست ندارم باهاش صمیمی بشی 

فقط از اون موقع بیشتر حواسش جمع شده پاک می‌کنه یکی دوبار خانومه آشنا داشته کارمونو راه انداختن حالا کلا شوهرم خودشو زیر دینش داره  دختر خالشم میدونم فعلا هدف خاصی نداره و خوشش میاد با این حرف بزنه ولی همه چیز همینجوری شروع میشه

فاصله ات را با اون دختر خاله بیشتر کن  زنگ زدن هم ممنوع کن ، چه متاهل باشه چه مجرد

خونه دختر حالشو خالش یجاست شوهر منم مفیده ب خالش سر بزنه حتی یکبار بهم گفت اگه دوست داری بیا نداری نیا من وظیفه میرم

و معمولا همیشه این دختر خالش اونجاست

همینقدر که پاک کرده یعنی نخواسته تو حساس شی. اگه هم خیلی حساسیت نشون بدی وقیح میشه و هرچی بگی بدتر م ...

دقیقا همینه ازبس اعصابم داغون شده گفتم اینجا درد دل کنم

دقیقا همینه ازبس اعصابم داغون شده گفتم اینجا درد دل کنم

خوب کردی عزیزم. میدونم چی میگی چون من از تو بدترم اصلا کنترل خشم ندارم.

ولی بدون خیلی هوای دلتو داره که چتشو پاک کرده

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋

عزیزدلم بشین باهاشون صحبت کن وبا توجه به شناختی که از همسرت داری بهترین روش رو انتخاب کن 

این حديث و بخون قشنگم عاااالیه

💕امام صادق (علیه‌السّلام):

خانواده و اموال خود را با قرائت💚 سوره نور 💚حفظ کنید و زنان خود را به وسیله آن مصون و محفوظ نگه دارید،

💎زیرا کسی که دائماً روزی یک‌بار این سوره را قرائت کند، هیچ فردی از اهل منزل او به فحشا کشانده نخواهند شد

کسی هر شب🌠 یا هر روز 🌞به صورت مداومت بخونه هیچ یک از اهل بیتش خاندانش از نوه نتیجه بچه و....به گناه جنسی و انحراف جنسی دچار نمیشه تابمیره💕💕

این یکی از آثار سوره مبارکه ی نورهست☀️

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️
خوب کردی عزیزم. میدونم چی میگی چون من از تو بدترم اصلا کنترل خشم ندارم. ولی بدون خیلی هوای دلتو دار ...

چی بگم 

نه من بخدا خیلی صبور بودم اون خودش خیلی زود عصبی میشه همیشه من تحمل میکنم ولی حتی اگه اینا هیچ هدف سویی هم نداشته باشن چون دختر خالش از من خوشش نمیاد نباید باهاش حرف بزنه

من کلی احترام گذاشتم بهشون بارها با بچه کوچیک دعوتشون کردم

اما دختر خالش انگار نه انگار سری آخر گله کرده بود از شوهرم که شما رفت‌و‌آمد ندارین

بعد تو خونه بمن گف کلی براش ردیف کردم ک الان نوبته اونه که دعوت کنه آخرش برگشته بهم میگه دوس نداری رفتو آمدکنی باهاشون بهونه نیار

بخدا طوری شده دلم میخواد دوباره برم از شهر خودم همون غربت

عزیزدلم بشین باهاشون صحبت کن وبا توجه به شناختی که از همسرت داری بهترین روش رو انتخاب کن  این ...

مرسی عزیزم سعی میکنم بخونم

شوهر من فراموشکاری بدی بقیرو زود فراموش می‌کنه

واز نظرش خیلی از مشکلات از طرف کنه

انگار قبولم نداشته باشه کلی براش زحمت میکشم همون لحظه تشکر می‌کنه ولی آن واحد اگه چیزی بهش بر بخوره فوری بدجور جوابمو میده و آنقدر صریح حرف میزنه یا مثلاً میگه بتو ربط ندارد انگار سطل آب یخ ریختن روم انگار نه انگار دو دقیقه قبل کلی خدمتشو‌کردم

می‌دونی کم کم دارم ازش سرد میشم فعلا ظاهرمو حفظ کردم ولی باطنم خرابه