دلقک_سیرک_افسرده_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1184 عنوان از همینجا اون گوشی فروشی که بهم این گوشی رو فروخت حلال نمی کنم🥲 192 بازدید | 12 پست من خیلی عادت دارم با گوشیم بازی. کنم طرف بهم گفت خوبه اما همیشه تو بازی های سنگین در حال هنگ کردنه🥲خدا لعنتشون کنه که هر چیزی واسه فروش گوشی میگن اکانت دست چهار نفره دائم التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید 1403/01/02 | 08:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیباسایتم عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 2461 اسم گوشیت چییع؟ سردار بزرگ وارد میشود همگی سلامت باشید 🫂🫡
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 12815 شاید برنامه زیاد روش داری یا بازی های باگ دار ریختی روش یا حجم گیگ گوشی کمه عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
نودوپنج عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2583 مدلش چیه خوب تحقیق میکردی ببینی رم گوشی به بازیت میخوره یا نه
دلقک_سیرک_افسرده_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1184 اسم گوشیت چییع؟ ردمی نوت ۱۳ اکانت دست چهار نفره دائم التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
دلقک_سیرک_افسرده_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1184 باید باتحقیق گوشی گیمینگ میخریدی تحقیق کردم اما هرجایی می رفتم همه می گفتن قدیمیه این بهتره انقدر ترغیب کردن که گرفتم اکانت دست چهار نفره دائم التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
دلقک_سیرک_افسرده_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1184 مدلش چیه خوب تحقیق میکردی ببینی رم گوشی به بازیت میخوره یا نه می خوره پردازندش ضعیفه🥲 اکانت دست چهار نفره دائم التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
پشمایحاجعبدالله عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 18669 من نوت یازده اس دارم عالیه مل داداشم هم نوت ده پرو هست خیلی خیلی عالیه😐 درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
زیباسایتم عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 2461 ردمی نوت ۱۳ خیلی ولی گوشی قشنگیه🙂 سردار بزرگ وارد میشود همگی سلامت باشید 🫂🫡
دلقک_سیرک_افسرده_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1184 شاید برنامه زیاد روش داری یا بازی های باگ دار ریختی روش یا حجم گیگ گوشی کمه نه چیزی روش نریختم هنوز.دوربین ۱۰۸مگاپیکسل بخوره تو سرم با این انتخاب اکانت دست چهار نفره دائم التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
دلقک_سیرک_افسرده_ها مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 1184 خیلی ولی گوشی قشنگیه🙂 اره شارژ دهیش هم قویه اما به درد من نمی خوره... اکانت دست چهار نفره دائم التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید