2777
2789

من خیلی عادت دارم با گوشیم بازی. کنم طرف بهم گفت خوبه اما همیشه تو بازی های سنگین در حال هنگ کردنه🥲

خدا لعنتشون کنه که هر چیزی واسه فروش گوشی میگن

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید برنامه زیاد روش داری 

یا بازی های باگ دار ریختی روش 

یا حجم گیگ گوشی کمه

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

باید باتحقیق گوشی گیمینگ میخریدی

تحقیق کردم اما هرجایی می رفتم همه می گفتن قدیمیه این بهتره انقدر ترغیب کردن که گرفتم

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
مدلش چیه خوب تحقیق میکردی ببینی رم گوشی به بازیت میخوره یا نه

می خوره پردازندش ضعیفه🥲

شاید برنامه زیاد روش داری  یا بازی های باگ دار ریختی روش  یا حجم گیگ گوشی کمه

نه چیزی روش نریختم هنوز.دوربین ۱۰۸مگاپیکسل بخوره تو سرم با این انتخاب

خیلی ولی گوشی قشنگیه🙂

اره شارژ دهیش هم قویه اما به درد من نمی خوره...