2777
2789
عنوان

خانم هایی که جدا شدین

549 بازدید | 21 پست

میشه بگین الان حال و اوضاعتون چطوره ؟من ی پسر ۸ماهه دارم پشتوانه مالی ندارم بنظرتون میتونم جدا بشم؟میرم سرکار خرج پسرمو در میارم میدونم سخت ولی سخت تر از تحمل هوو نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خیلی خیلی سخته زندگیت اره 

ولی اگهدمیشه تحمل کرو طلاق نگیر عزیزم. مجردی واقعا سخته 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
سخترین چیز دنیا تحمل هوو هستش برای زن   پس با توکل به خدا جدا شو و از زندگی بعدیت لذت ببر و از ...

اقای عامر خان شما یه ختم برای ازدواج سراغ ندارین. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

چند سالتون هست واسی چی مخوای جدا بشی ؟البته ببخشید من آقا هستم ۶ ساله جدا شدم بهتون کلا میگم  اگه جدا بشی هیچ عشقی مثل عشق اول نمیشه بیشتر از لحاظ روحی خودت ضربه مخوری اگه ازدواج مجدد کنی که باید ازدواج کنی‌چون سخته مجردی تا کی مخوای مجرد باشی  بعد آیا طرف پسرتون مثل پسر خودش دوست داره ؟ تمام این چیزها باید درک و در نظر داشته باشی چون هر چه باشه بچه شوهر اولت هست و خدای نکرده خورد زمین پسرتون ی زخم کوچک برداشت باباش مگه دست برداره باید با کسی ازدواج کنی بعدش که مثل خوده شما باشه که اونم جدا شده باشه که از همه لحاظ درکتون کنه 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

من پسرم

هر تصمیمی گرفتین اول فکر کنید

مهم ترین مولفه برای مستقل شدن داشتن سر پناهه

ببین از پسش بر میای

ما پسرا  جایگاه بهتری داریم برای کار

ولی چون سر پناه نداریم ازدواج‌نمیکنیم

پس اول فک کن

کاربر آقا 
بله سراغ دارم  حالا از کجا فهمیدی من ختم سراغ دارم؟؟🙂

میشه بگین بهم ممنون میشم. همین طوری دیدم 

سخترین چیز دنیا تحمل هوو هستش برای زن   پس با توکل به خدا جدا شو و از زندگی بعدیت لذت ببر و از ...

هنوز ندارم ولی شوهرم هوای زن دوم تو سرشه منم تحمل ندارم چندشم میشه با زن دیگ ای باشه ،بچمو چ کار کنم ؟پشتوانه مالی و خانوادگی ندارم هیچی شما بگو ی قرون ندارم