2777
2789
عنوان

خانم هایی که جدا شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 21 پست
اگه خیلی خیلی سخته زندگیت اره  ولی اگهدمیشه تحمل کرو طلاق نگیر عزیزم. مجردی واقعا سخته

نمیدونم دارم جوانبو میسنجم از شوهرم خیلی چندشم میشه نمیتونم فراموش کنم کاراشو گاهی باهاش خوبم بعد یادم میوفته که داره بهم خیانت میکنه یهو عصبی میشم حالم بهم میخوره ازش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخرش اون موندن خونه دوستت اون شب امتحان کار دستت داد؟!!!  ولی شوهرت همیشه دنبال بهانه میگشت بر ...

اوووو اون مال کدوم زمانه من الان بچه دارم اون ی شب بود تموم شد 

چند سالتون هست واسی چی مخوای جدا بشی ؟البته ببخشید من آقا هستم ۶ ساله جدا شدم بهتون کلا میگم  ا ...

چون خیانت میکنه اولین بارش هم نیست چندین بار خیانت کرده حالا نمیدونم تا چ حد پیشرفته چکارا کرده و نکرده ،با این ک با عشق ازدواج کردیم ولی دیگ حناش واسم رنگی نداره خسته ام کرده دروغ میگه بهتر از راست میپیچونه خیلی عالی حالم ازش بهم میخوره دیگ بااین ک دوسش دارم هنوز ولی نمیتونم تحملش کنم اونم دیده هر سری با یکم اه و ناله و مظلوم نمایی میبخشمش پررو شده فقط این ک هیچ پشتوانه ای ندارم مهریه امم عندالاستطاعه است ینی تقریبا هیچ 

اهان هنوز نگرفته پس  خب خوبه میشه درستش کنی مطمعن باش

چجوری درستش کنم کار یبار دوبارش نیست حتی نمیدونم تا چ حد پیش رفته کلی دروغ سر هم کرده رمز گوشیشم عوض کرده ک نگاه نکنم خودشم خیلی معتقد عاشق منو بچمون و زندگیمونه میگه این دفعه خیانت نیست بحث کاریه ولی میدونم چرت میگه این ادم ب یکی راضی نمیشه جدیدا فهمیدم تو فکر اینه که زن دوم بگیره بیاره تو ی خونه زندگی کنیم در صلح و صفا منم با زن جدیدش اوکی باشم واسشون جا هم پهن کنم 😒

چون خیانت میکنه اولین بارش هم نیست چندین بار خیانت کرده حالا نمیدونم تا چ حد پیشرفته چکارا کرده و نک ...

خیانت در اوج اعتماد صورت میگیره شما متونی از طریق قانون مشکلت حل کنی ی شکایت نامه مینویسی پیش دادگاه نامه نویس مینویسه بعد تمبر میزنی دادخواست خودت میدی دادگاه‌ متونی از تعهد بگیری که حق طلاق بهت بده اگه تکرار کرد اونم محضری اگه نیامد دادخواست طلاق بده حالت تنبی تا ادب بشه که قانون متونه جلوش بگیره ولی اگه مدرک داری خوبه متونی درخواست دیگه اضافه کنی روی درخواستت که پرینت پیام‌های گوشیش از طرق دادگاه بگیره روی پرونده بیاری  اصلا بهش بی توجه کن به روح خودت نیار  شخص اینجوری که درکت نمکنه و به احساساتت احترام نمیزاره باید مقابلش ایستاد 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔