2777
2789

سلام خواهرا سال نوتون مبارک ان شالله سالی پر برکت داشته باشید دوستان من همیشه ۱۰ الی ۷ روز قبل پریود دردام شروع میشد و کلافم میکرد الان دوسه ماهی میشه تو اقدامم

سه روزه دیگه باید پریود بشم ولی اصلا هیچ دردی ندارم اولین باره این اتفاق برام افتاده 

به نظرتون علت چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید کم خونی داشتی که درد داشتی و الان برطرف شده به رژیم غذایی هم بستگی داره گرمیجات درد رو کم میکنه ...

اخه دکتر رفتم میگفت رحمت معتدله 

من ماه های قبل همیشه خسته و خواب آلود بودم و توان کار نداشتم این ماه برعکس خونه تکونی و اینا نسبتا سرحالم و اصلا هیچ علائمی از پریود ندارم انگار تو روز عادی ام برام عجیبه خیلی😑

جالبه کلا خوراکی و چیزای سرد قبل پریود میخورم این ماه هم همینجور بودم

اخه دکتر رفتم میگفت رحمت معتدله  من ماه های قبل همیشه خسته و خواب آلود بودم و توان کار نداشتم ...

شاید کم تحرک بودین اخه کم تحرکی هم باعث ایجاد کیست میشه و کیست تخمدان درد داره و برعکس پرتحرکی و ورزش باعث از بین رفتن کیست تخمدان و گرم شدن رحم میشه کلا رحم که گرم باشه منبسط باشه درد کمتر میشه انقباض و سردیه رحم باعث درده

شاید کم تحرک بودین اخه کم تحرکی هم باعث ایجاد کیست میشه و کیست تخمدان درد داره و برعکس پرتحرکی و ورز ...

اره شنیده بودم ولی خیلی برام جای سوال بود که چرا اینجوری شده

دقیقا منم این ماه خیلی کار کردم خونه تکونی کردم و درد نداشتم موقع پری

پس احتمالا به خاطر همون باشه اما خب من این چند سال چ کار میگردم چه نه شاید یکم دردم کم میشد اما اینجوری نبود ک اصلا درد نداشته باشم