2777
2789
عنوان

بنظرتون پمبه تو فیلم شربت ذغال اخته واقعا مادرشوهر بدیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 23 پست

در صمن زن بیکاریه برای نوه هاش هم میخواد تصمیم بگیره 

نمیگه اینا خودشون پدر مادر دارن

اگر به جای اینکه سرش تو زندگی دختر پسراش باشه تو زندگی خودش بود شوهرش پنهانی با زن دیکه ای در ارتباط نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خانواده عبدالله پولدارن اینجوری میگی و دلن میخواست خانواده شوهرت اینجوری باشن ولی کسیکه پول براش مهم‌نیست رفتاراشونو تحمل نمیکنه 

دوست من تهران وضشون خوب بود رفت شهرستان عروس ترکا شد اوناهم وضشون خوب بود خب ولی دوست من همچی داشت الان دقیقا ما خانواده شوهرش مشکلات داره اگر دوست من وضشون خوب نبود اذیتها و فضولیاشونو تحمل میکرد،

مردایی مثل فاتح همیشه خوب نیستنا خیانت میکنن میگن مردیم حقمونه 

عین عبدالله که بخاطر شعله پنبرو زد کنار فک‌کن مرتیکه بخاطر ی جوونتر پنبه رو میخواد طلاق بده فاتح هم لنگه باباش پنبه هم ی زن اوسکل میگه مرد هر کاری کرد بکنه اخر عمری مضحکه عبدالله شد 

اگر مادره و فکر بچشه  مادر دوعا هم یه مادر و فکر دخترشه

خب پنبه با اینکه با ازدواجشون مخالف بود ولی بازم چون باردار بود قبول کرد و سعی کرد به عنوان عروسش بپذیرتش ولی دوعا از اولش هم میتونست که اینا خانواده مذهبی ان باید یچیزایی رو رعایت کنه ولی بعد ازدواج یهو زد زیر همه چیز

ولی مادر دوعا از اولشم راضی نبود اصلا هم کوتاه نیومد حتی یکبار نشد با فاتح خوب حرف بزنه تازه فقط به دخترش میگفت طلاق بگیر با اینکه فاتح اصلا اون زمان خیانت نکرده بود

به هر حال ادما ذات پلیدشون رو تو اختلافات نشون میدن

این فقط یه فیلمه ولی من سنی ازم گذشته تجربه زتدگیها دیدم

هر کس ادعای دیتداری میکنه 

رفتار و کردار و گفتلرش هم  خدایی باشه 

دلم میخواست دامادش هم خبانت میکرد ببینم  چکار میکرد

در کل ادم خودخواه و خودشیفتس