2777
2789

دوستان من یسری ست  لباس زیر دارم که پیجمو بستم و اون لباسایی که مونده رو می‌خوام با زیر قیمت خرید بفروشم 

کاملا مناسب برای کسانی که تازه شروع به کار کردن 

چون به صرفه هست و الکی پول ی جین کامل نمیدین

اگر خواستین درخواست بدین براتون عکس از نمونه ها می‌فرستم 

همه ست ها رو فقط هرکدوم ۱۵۰ تومان 

پیجمو هم خواستین براتون می‌فرستم ک مطمئن بشید 

استارتر یه سوال عزیزم ؟ براچی آنلاین شاپ تو جمع میکنی سودی ب اونصورت نداره یا چی ..

نه عزیزم من دوسال آنلاین شاپ داشتم الان مشکلی پیدا کردم ک متاسفانه وقت نمیکنم برای ادامه این کار چون به هرحال وقت لازمه بزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من دوسال آنلاین شاپ داشتم الان مشکلی پیدا کردم ک متاسفانه وقت نمیکنم برای ادامه این کار چون ...

انشاالله مشکلتون حل بشه بزودی. من اگه بخام اینکارو شرو کنم اولش باید چکارکنم فالوورام باید زیاد باشن مثلا یا سرمایه استارت اولشو نمیدونم

انشاالله مشکلتون حل بشه بزودی. من اگه بخام اینکارو شرو کنم اولش باید چکارکنم فالوورام باید زیاد باشن ...

خب اولش سرمایه لازمه که جنس بیاری عکاسی و فیلمبرداری کنی باید حتما فعال باشی همش پست چ استوری بزاری تا بتونی فالور جمع کنی