2777
2789
عنوان

من هنوز هیچ کجا عید دیدنی نرفتم...

175 بازدید | 10 پست

به نظرتون طبیعیه؟؟؟ امروز همش کار داشتم و حسشو نداشتم... فقط تلفنی به پدر مادرهامون تبریک گفتیم...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

من حتی به خونواده نامزدم زنگ نزدم 

فقط به پدر و مادر خودم زنگ زدم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هه ما کلی جا رفتیم 😂😂نصفشم فردا بریم دیگ تمومه😂😂

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
هه ما کلی جا رفتیم 😂😂نصفشم فردا بریم دیگ تمومه😂😂

واقعا؟؟؟ حالا همه را یه روزه تموم‌دنمیکردین  

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
واقعا؟؟؟ حالا همه را یه روزه تموم‌دنمیکردین    

آره بابا آخه ما فامیلای مامانم شهرستان زودتر اینجا رو تموم میکنیم بریم شهرستان 

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁