2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگی

59 بازدید | 3 پست

سلام خانما شبتون بخیر 

خسته شدم واقعا از زندگی پدرم همش بهم میگه اخلاقت گنده با این اخلاق سگی ت چطوری میخوای تو جامعه باشی 

به خدا بداخلاق نیستم اصلا بدم میاد از آدم بداخلاق اما چون لحن کلامم خیلی محبت آمیز نیست اینطوری میگن 

مثلا امشب می‌خواسته عیدی بریزه به حسابمون خب روم نشد بدون هیچ تعارضی شماره کارت بدم یهو گفتم من نمی‌خوام گفتن چرا همون لحظه بابام گفت اه بداخلاق

گفتم چون خرج امسالم زیاد شد نمی‌خوام 

با اینکه قصد من اصلا بد نبود فقط روم نشد تا میگن شماره کارت بگو منم سریع بگم نمی‌دونستم چی بگم

یا دیشب من سفره رو انداختم بابام اومده سفره رو کشیده اونور تر میگم نه نبر یهو گفت چرا گفتم اینجا دید بهتری به تلویزیون هست برگشته میگه بااین اخلاق سگی ت چطوری میخوای دووم بیاری 

به خدا قصد بد رفتاری و بداخلاقی ندارم اما خب اینطوری برداشت میکنن واقعا خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی آی زندگی خسته ام خسته ام گوشه زندون غم دست و پا بسته ام  هر چی تو دنیا غم مال منه روزی ه ...

واقعا من یکی خسته ام همش بهم میگن بداخلاق درصورتی که اصلا نمی‌خوام اینطور باشم