2777
2789
عنوان

شوهرمو زدم🙁

640 بازدید | 17 پست

افطار خونه مامانم بودیم مامانم ماشالله باشه هرچی شکلات وگز وشیرینی باهم میاره دخترم ۶سالشه قبل شام چندتا بامیه خورد ما که افطار میکردیم شامشو کامل نخورد اومدیم خونه هی گفت مامان گشنمه شوهرم کلی دعواش کرد میخواستی شام بخوری

حق نداری چیزی بخوری تا ادب بشی سر سفره غذاتو کامل بخوری

من جلوی بچه چیزی نگفتم اونم کلی گریه کرد و خوابید

حالا به شوهرم میگم اخه این ساعت دو نهار خورده اون موقعی که ما افطار میکنیم سیرِ نمیتونه شام بخوره. میدونم درست میگی باید غذاشو کامل بخوره ولی کلی دویده بازی کرده گشنش شده الکی نمیگه یه ادم هم رژیم بگیره دکتر بهش پنج وعده میده ببین خودت دوباره کلی چیز خوردی تو مهمونی سرش به بازی بوده وقتای دیگه تو‌خونه این کارو‌نمیکنه

شروع کرده بگه نه توام امروز بهش برنجک دادی میگم خب هر ساااااعت میاد میگه یه چیزی بده چی بدم چقدر میوه وبادوم‌وکشمش بدم یذره برنجک دادم کلی منو دعوا کرد‌ نه پفیلا وبرنجک اشغاله مادر خوبی نیستی چیکار میکنی تو این خونه مگه؟ میخوای سرشونو بند کنی گفتم خودم کلی براشون غذاهای گوشتی وسالم میپزم چشاتو باز کن ببینی بعد انداخته به این که هیچچچ کاری نکردی خونه ریخت وپاش وفلان منم عصبانی شدم چوون دقیقااااا خیاطی ودرز دوختن هام تموم شده بود قبلشم کلی ظرف شسته بودمو دستشویی حمام شسته بودم 

گفتم من هیچکاری نکردم کی بود لم داده بود تلوزیون میدید ودعوامون شد🙀دوباره بلند شد گوشیشو‌دید منم گوشیشو کشیدم خاموش کردم وگفتم حق ندااااری دیگه موبایلتو ببینی زخم بستر گرفتی اونم هی گفت وحشی منم بازوشو محکم نشگون گرفتم گفتم حالا که وحشیم بذار واقعی باشم نه کیک!!!!این چند روزم لازم نکرده خونه باشی بلندشو برو سرکار

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

شما به بچه هاتون چی میدین میان وعده؟

کاچی درست کنم شوهرم میگه چیز شیرین هی بهشون نده

خرما میارم میگه یکی دوتا بسه دااااد میزنه من ناراحت میشم میگم نوش جون بچه چرا وقتی میخواد ندم بهش

خوبه توام داری یه چیزی میخوره داد بزنم نخور دیگه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اوضاع حیطه... مجردی هم نعمته بمولا 

نعمتییییی که قدرشو ندونستم

😂😂😂

گاهی اطرافیانم ی جوری میگن شوهرمون نازنون میکشه فلان هر چی بگیم میگه چشم تو چرا ازدواج نمیکنی زندگی متاهلی قشنگه و....تو نی نی سایت میام میبنم همه شاکی از دست شوهرشون کدوم واقعیه کدوم کیک😂🤦‍♀️

گاهی اطرافیانم ی جوری میگن شوهرمون نازنون میکشه فلان هر چی بگیم میگه چشم تو چرا ازدواج نمیکنی زندگی ...

بستگی داره زن کی میشی عزیزم. شوهر من خداوکیلی چه مقصر من باشم چه خودش میاد ناز میکشه، تو این دو سال زندگی هم نه صدای بلند ازش شنیدم نه بی احترامی 

جان و جهان من تویی