2777
2789
عنوان

دوستم به زوربهم محصولات شرکتشون رومیفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 46 پست

تو هم ی بار رفتی خونش با خودت ببر بگو نمیخوام 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیشون رو منم داشتم 

باهاش دعوام شد 

بازم لدورا خوبه 

این دوست من محصولات کوفتی میاورد که کهیر می‌زدی 

گفتم خداوکیلی یا نیا دیگه خونه من یا اینا رو ببر به خاندانت قالب کن 

دیگه نیاورد 

بیشعور تازه کلی خندید گفت باشه 

زود تر میگفتی ناراحتی 😑

وا.بگو نمیخوام ببرشون .همین اندازه هم نمیتونی !؟؟؟ دوست نه خواهر ،همسایه ،هر کی 

چندروز پیش درنبود من یه مشت صابون آورده داده دست بچم رفته .اخه این صابون هارو به کجام بزنم؟زنگ زدم میگم نمیخوام بیا ببر میگه واسه خودت آوردم چقدر خسیسی اگه دردت پولشه آخرماه بزن به کارتم .

الان هم یه مشت پول دیگه ازم میخواد .یه عالمه اب رسان و ماسک دورم جمع شده که به پوستمم نمیسازه .صابونهاروکه نگو .پوستمو خشک میکنه .اینهارو به کجام بزنم اخه .تازه میخواست ادکلن دومیلیونی هم بهم قالب کنه 

وقتی زنگ زد بیاد خونت بگو اگه خودت میخوای بیایی قدمت به چشم اگه محصول فقط میخوای بیاری لطفا نیا اگه هم سر زده اومد و محصول آورد وقتی داره میره بگو من دستم خالیه نمیتونم پولشو برات بزنم ببر بده یکی دیگه اگه هم هدیه میخوای بدی بهم در اون صورت قبول میکنم 😏 

مگه پول علفه خرسه که این بیاد اینجوری از دستت در بیاره خیلی قاطع باهاش حرف بزن که خودشو جمع و جور کنه 

یکی از فامیلای ما هم عضو همین شرکت ها شده و با ما ارتباط نزدیکی نداشت ولی وقتی عضو شرکت شد هی زنگ میزد و یه بار اومد نزدیک ۲ تومن وسایل بهمون داد و محصولات خیلی هم خوب نبود بعدش هی پیگیری میکرد منم گفتم محصولاتتون به پوست من نمیوفته گفت اشکال نداره خوراکی هم داریم و میخواست خوراکی هاشو بهم بندازه ولی قبول نکردم خیلی واضح گفتم نیازی ندارم الان اگه خواستم بعدا سفارش میدم هر چند اون پروعه و هی زنگ میزنه ولی منم پروام و محلش نمیدم

باید یاد بگیری نه بگی وقتی چند بار گفتی نمیخوام باز گذاشته پول نریز به حسابش  بگو گفتم که نمی ...

یه خانمی پارچه فروش بود گردو و گوجه سبز و کشمش و... هم در کنارش میفروخت هربار زنگ میزد و با وانت شوهرش گوجه سبز و گردو و کشمش میفرستاد برای مادر ساده من 

یک روز که تماس گرفت گوشی را برداشتم گفتم از اینجا رفتن😂🤣😂🤣😑

چندروز پیش درنبود من یه مشت صابون آورده داده دست بچم رفته .اخه این صابون هارو به کجام بزنم؟زنگ زدم م ...

بگو تو چقدر نفهمی که نمیفهمی نمیخوام

یه بار که آورد اگه گفتی نمیخوام و نفهمید، فرداش برو خونش و موادو پس بده بهش بگو دیروز گفتم ببر نبردی و با این کارت داری زندگی منو بهم میزنی هر دفعه میایی با شوهرم دعوام میشه سر این کرم و صابونای تو ،انقدر بدبختی دارم که محصولات تو توش گمه 

من مستاجرم و باید برای حقوقم برنامه داشته باشم بدون حساب نمیتونم هر چی دلم میخواد بخرم ،اگه پولی هم اضافه بیاد برای بچم میخوام وسایلی که احتیاج داره یا میخواد را بخرم اگه بعد اون اضافه اومد و لازم نداشتیم حتما میام از محصول تو میخرم پس انقدر خودتو کوچیک نکن با این کارت