2777
2789
عنوان

شما جای من بودید طلاق میگرفتید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 115 پست
عزیزم اول باید یه کاری کنی حالت خوب بشه‌. اگه از حالت افسردگی در اومدی بازم این زندگی رو نمیخواستی ی ...

مشکلم اینجاست که نمیتونم از این حال دربیام تا دو شب سرش تو گوشی باشه همش فکر و خیال میاد سراغم یا اگه زنگ بزنم جواب نده فک میکنم با کسیه دوباره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره چند ماه پیش بهش شک کردم ولی چیزی پیدا نکردم که مطمئن بشم باهاش صحبت کردم گفتم تو درست بشو نیس ...

خودتو از زندانت نجات بده مگ چند سال زندگی میکنی ک همش با جنگ اعصاب بگذره

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
منم خیانت کردم عذاب وجدانش هنوز باهات هست؟

آره عذاب وجدان دارم همش دلم میخاد ازش معذرتخاهی کنم همش تو اوج خنده ها و عشق بازیا یهو یاده خودمدمیاد حس شرمندگی دارم با اینکه شوهرم هبچی نمیگه و مدام قربون صدقم میره

شما رو نمیدونم ولی من خودم به شخصه هیچ وقت آدم خیانتکار رو نمیبخشم... آدم خیانتکار رو باید بندازی توو سطل زباله ... تموم... تازه اینجور آدما هر چقدر فرصت بدی بازم خیانت میکنن...