2777
2789

من ۲۷ سالمه و ۷ ساله که ازدواج کردم

دو سال پیش فهمیدم که همسرم با یه خانوم متاهل بهم خیانت کرده (همه جوره) وقتی فهمید که متوجه شدم گریه و التماس کردو قسم خورد که تموم میکنه و ازم خواست ببخشمش منم بخشیدم ولی افسردگی گرفتم و یک سال و نیم تحت درمان بودم به شدت ادم پرانگیزه و پر تلاشی بودم ولی تو این دو سال فقط میفتم یه گوشه و میخوابم هنوز هم تمام پیاماشون جلو چشممه 

دوباره چند ماه پیش بهش شک کردم ولی چیزی پیدا نکردم که مطمئن بشم باهاش صحبت کردم گفتم تو درست بشو نیستی گفت نه بخدا کاری نکردم و دوست دارم 

خیلی جدی بهش گفتم میخوام طلاق بگیرم دوباره گریه و التماس که نه من جز تو کسی رو ندارم نرو ( تو این دو سال هم عین خواهر و برادر باهم زندگی کردیم)

نمیدونم باید چه کار کنم از طرفی احساس میکنم فقط وابستگی و ترس از طلاق هست که منو تو این زندگی نگه داشته 

ببخشید اگه طولانی شد سعی کردم کامل بگم تا بتونید خودتونو جای من بذارید اگه شما بودید طلاق میگرفتید یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول باید یه کاری کنی حالت خوب بشه‌. اگه از حالت افسردگی در اومدی بازم این زندگی رو نمیخواستی یه چیزی

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

جای تو بودم و درکت میکنم چون برای خودم اتفاق افتاده طلاق گرفتم ازش چون درست بشو نبود الانم طلاق گرفتم و یه ماهه که با پسر عموی خودم نامزد کردم 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
بله من جدا میشدم  با اینکه خودم از نادونی خیانت کردم و شوهرمم فهمید ولی خودم خیانت خط قرمزمه ب ...

منم خیانت کردم عذاب وجدانش هنوز باهات هست؟

هیچوقت مقابل روزای سخت تسلیم نشو عذاب کشیدن نشونه زنده بودنته نشونه اینه که هنوزم واسه جنگیدن جون داری

واقعا خیانت رو نمیشه بخشید 

ولی حالا که تا الان موندی ببین با مشاوره رفتن میتونی وضعیتتو تغییر بدی اگه دیدی واقعا نمیتونی باهاش بمونی جدا بشی بهتره تا عذاب دادن خودت