2777
2789
عنوان

بنظرتون عادیه؟

221 بازدید | 12 پست

حوصلم سررفته با هیچی حال نمیکنم نگران هیچی هم نیستم.تقریبا بی دغدغم(نه اینکه مشکل نداشته باشم اهمیت نمیدم)دهمم رشته ریاضی سمپادم هنوز نمیدونم چه رشته ای میخوام برم دانشگاه هدفم چیه اص تا الان همه امتحانا رو تک گرفتم تا امتحانات نهایی هم چیزی نمونده یه ذره همت نمیکنم درس بخونم.به امتحانای نهاییم داریم نزدیک میشیم.نه هنری بلدم سرگرم باشم نه مهارتی بلدم پول در بیارم.موجودیمم صفر.نهایت تفریحم کتاب خوندن و یوتیوب گردیه که حالم رو خیلی خوب نمیکنه.واسه عیدم هیچ برنامه ای ندارم همین الان فهمیدم عیده فکر میکردم دو سه روز دیگس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی یوتوب گردی هزینه نتشوازکجامیری 

پدرمادر؟ 

چون یه زندگی راحت برات ساختن اینجوری شدی وگرنه اگه نون شب نداشتی بخوری همش دغدغه اینوداشتی که چجوزی هم کارکنی هم درس بخونی  قدر داشته هاتوبیشترمیدونستی

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

طبیعیه

دهمی ها اکثرا یه افت روحی و درسی دارن

به هر زوری که شده نذار تجدید شی

به این فکر نکن که چه رشته ای میخوای بری

چه هنری چه کاری

هیچی

همه چیز رو بذار کنار تنها هدف و فکرت رو بذار روی امتحانات

برنامه جدی بریز و فقط روی اون تمرکز کن

اگه به چند تا مشکل فکر کنی فقط سردرگم میشی

به جاش روی مهم ترین که الان همین امتحاناست تمرکز کن 

بعد از امتحانات

یک ماه استراحت کن باشگاه برو روحیه ات رو بساز

بعد با یه مشاور خوب که من تیم مدیکال استوز رو پیشنهاد میدم شروع کن

برای انتخاب رشته هم کمکت میکنه دیر نیست عجله نکن از هیچ چیز و هیچ کس جانموندی

برای درامد زوده ولی اگه وقت کردی میتونی ادمین پاسخگوی پیج های مختلف شی کار سبک ساعت کم درامد نرمال

تازه رشته ریاضیو خانواده و مشاورم گفتن رفتم وگرنه خودم نمیدونستم چی باید برم و علاقم چیه

اشکالی نداره 

عادیه

این سیستم به ما تحمیل میکنه که باید حتما تو فلان سن علاقه ات رو پیدا کنی

سخت نگیر به خودت

وقت تغییر رشته داری

نهایتا کنکور متفاوت میدی

دقیقا

آخ اطرافیامم دقیقا همینطورین یکی دوبار منو میبینند که هله هوله دستمه میگن بابا تو که پولداری وضعت خوبه پس چرا انقدر پکری کمتر میخندی.کاش میفهمیدن همه چیز خورد و خوراک نیست روح هم به غذا نیاز داره.اونا از رنگ غروبام خبر ندارن

اشکالی نداره  عادیه این سیستم به ما تحمیل میکنه که باید حتما تو فلان سن علاقه ات رو پیدا کنی ...

تلاشمو میکنم.مشاور مدرسمونم اصلا قبول ندارم فقط سرزنشم میکنه داغون ترم میکنه میگه دانش آموز نرمال باید روزی ۶ الی ۷ ساعت درس بخونه.منم توانی دارم همه چیزم که کنکور نمیشه.اصلا دیگه پیشش نمیرم

تلاشمو میکنم.مشاور مدرسمونم اصلا قبول ندارم فقط سرزنشم میکنه داغون ترم میکنه میگه دانش آموز نرمال با ...

خیلی بعیده مشاورای مدرسه این دوره خودشون "نرمال" باشن

یه مشت آدم بی سواد 

کلی بچه شاد رو وارد مدرسه میکنن و افسرده و سردرگم تحویل جامعه میدن

دیگه سمتش نرو

به خودت اعتماد کن

حرفای بقیه فقط حرفای بقیه‌ست، نه بیشتر