2777
2789

من حدود ده ماه پیش طلاق گرفتم رفتم خونه مامانم پدرم فوت شده و مادرم ازدواج کرده شوهرش اول خوب بود ولی بعد یه  مدت نه دیگه داشتم باعث زندگی مامانم میشدم  کار میکردم اما اونم از دست دادم مجبور شدم بخاطر دوتای بچه هام برگردم به زندگی چون دیگه جایی نداشتم 

شوهرم هفته اول خوب بود ولی کم کم ازاراش شروع شد همشم از زیر سر مامانش و خاهراش هست جاریم میگفت مامانش دعا میگیره من هیچ اعتقادی نداشتم تا اینکه جاریم روشنم کرد 

ولش کن اصلا اینا به کنار امروز از صب خونه خانواده شوهرم بودم دوتا بچه کوچیک تو دستم و مثل کلفتا کار کردم یه دقیقه ننشستم تا عصر که برادر شوهرا رفتن عید دیدنی و شوهر منم دید اونا بلند شدن اینم گفت بریم خونه(شوهرم با کل فامیلشون قهره و نمیدونم چرا) از وقتی رسیدیم جرو دعوا شروع شده بخدا اگه یه کلمه حرف زده باشم بیخودی فوش مامانم و پدرم میده یهو سمتم حمله ور میشه میخواد بزنتم با گریه بچه ها میره کنار 

اصلا حتی حرف هم نزدم که میخوام برم خونه مامانم ولی همش میگه اگه اومدن فلان میکنم اگا رفتی فلان میکنم

اینکه با فامیلاشون قهره سر من انداخته اخه اصلا من نمیدونم سر چی قهره همش میگه تو منو جلو فامیلام زشت کردی از وقتی ازدواج کردم فقط یکی از خاله هاشو دیدم اونم نیم ساعت اصلا نمیشناسمشون

ظرفا رو الکی میشکونه دیگه ضعف اعصاب گرفتم قلب درد و ضربان های نامنظم دستو پام میلرزه از استرس حالت تهوع دارم 

الان هم تو اتاق دخترامم مگه گناه من چی بود مگه چیکار کردم 

ای کاش پدرم زنده بود حداقل یه پست و پناه داشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عین خودت ،فقط اینکه الهی هزار سال زنده باشه سایه پدرمو دارم ،ولی پسرم زنجیرم کرده ب این زندگی&nb ...

سایشون متداوم 

بخدا منم بخاطر دوتای بچه هام برگشتم خیانت دیدم کتک خوردم ولی به خاطر همین دوتا برگشتم بی سر پناهی خیلی درد داره

سایشون متداوم  بخدا منم بخاطر دوتای بچه هام برگشتم خیانت دیدم کتک خوردم ولی به خاطر همین دوتا ...

من خیانت دیدم ،الان میگه ب تو چه میخام صیغه کنم ،نمیدونم چرا نمیمیرم ،از با پسرم رفت خونه مادرش من تنها بود تا ساعت پنج یه ریز گریه کردم ،بعد خانوادم زنگ زدن اومدن دنبالم گفتن تنها موندی ک چی 

خدا خودش راهی بزاره جلو پات ان شاالله 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

من خیانت دیدم ،الان میگه ب تو چه میخام صیغه کنم ،نمیدونم چرا نمیمیرم ،از با پسرم رفت خونه مادرش من ت ...

نمیدونم این مردا با خودشون چی فکر میکنن 

منم تو این دوماه که برگشتم زندانی شدم همش حرف میشنوم همش دعوا هیچی هم به مامانم نمیگم دلم نمیاد ناراحتش کنم هیچکسو ندارم