2777
2789
عنوان

۴۰ نفر

63 بازدید | 9 پست

میشه ۴۰ نفر برا سلامتی جنینم صلوات بفرست 

منم برا حاجت شما دعا میکنم

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من امشب ۵۰ تا صلوات برات میفرستم 

خیلی تشکر لطف میکنید ان شاءالله  حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها خودش دعای عاقبت خیری در حقت کنه 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
آیت الکرسی میخونم خدا سلامتی بده🩷🩷🩷🩷

خیلی تشکر لطف میکنید خدا سلامتی به خودت و عزیزانت بده

انشاءالله به حق امام حسین سالمه  نگران نباش توکلت بخدا

ان شاءالله  قربون دل مهربونت بابت دلگرمی دادن 

امام حسین علیه السلام واسطه خیر بشه برات تو زندگیت گلم

ان شاءالله  قربون دل مهربونت بابت دلگرمی دادن  امام حسین علیه السلام واسطه خیر بشه برات ت ...

انشاءالله ممنون از شما 

بارداری بی زحمت دعا کن ازدواج داداشم جور بشه تو این ماه عزیز  و خوشبخت بشه  و خیال مادرم راحت بشه ازش .

خدایا شکرت🙏
انشاءالله ممنون از شما  بارداری بی زحمت دعا کن ازدواج داداشم جور بشه تو این ماه عزیز  و خ ...

چشم حتما فردا براش یس میخونم ان شاءالله  خدا دلتون رو شاد با بهترین خیر و برکت