2777
2789
عنوان

شیر خشک چی بدم؟

960 بازدید | 15 پست

سلام مامانا 

بچه من وارد ماه 5 شده. یه رفلاکس خفیف هم داره. برای همین بیومیل AR و بیومیل پلاس رو قاطی می کنیم بهش می دیم. ولی خیلی بد می خوره. یعنی معمولا تو بیداری نمی خوره و باید خوابش کنیم بهش بدیم تا بخوره. این می تونه دلیلش این باشه که مزشو دوست نداره؟

بنظرتون جایگزین بهتری برای این ترکیبی که می دیم (بیومیل AR+بیومیل پلاس) هست که در عین حال خوشمزه هم باشه؟

تا دو ماهگیش آپتامیل و SMA رو امتحان کردیم ولی پس می داد.

بچه منم بیومیل پلاس میخوره خیلی ام دوسش داره من فکر میکنم بخاطر ریفلاکسشه که نمیتونه بخوره باید بخوابه تا بخوره... .شیرخشک نان خوشمزه س,ببلاک هم خوبه حسابی تپل میکنه😀

خدا با من است☺🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هم شیر خودمو میدم و هم شیر خشک چون شیرم کمه...دکترمم میگه شیر خودتو بده اما بچم سیر نمیشه.به بچه اولمم به همین دلیل از 4 ماهگی آپتامیل دادم و رفلاکسم داشت...اما نمیدونم چرا علیرغم دکتر بردن فراوان عوضش نکردم...اما نی نی جدیدم که سه ماهشه خیلی رفلاکس نداره بیشتر بعد شیر خودم یکم پنیری بالا میاره

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
بچه منم بیومیل پلاس میخوره خیلی ام دوسش داره من فکر میکنم بخاطر ریفلاکسشه که نمیتونه بخوره باید بخوابه تا بخوره... .شیرخشک نان خوشمزه س,ببلاک هم خوبه حسابی تپل میکنه😀

نه بابا همه جوره امتحانش کردیم اصلا تو بیداری نمی خوره!

ببلاک می گن وزن گیری خوبی نداره.

می گن شیرهای AR مزه خاصی داره شاید بخاطر اونه. نمی دونم.