2777
2789

بچها امروز ی لینک اومد توی یه گروه راجب بسه عیدی و اینا بود 

مامانم اصرار کرد که ثبت نام کنم 

چند‌بارر گفتم ممکنه کلاه برداری باشه منتها گوش نکرد 

با گوشی خودش و کارت بانکی من چون رمز پویا داشتم 

حالا امشب میگه که 

اون نفر توی گروه گفته گوشیش هک شده این پیاما خودش نفرستاده😑😑😑😑😑😑😑😑😕😕😕

بعد من نگا کردم پولی هم کم نشد از حسابم الان استرس گرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولت سریع بریط تویه کارت دیگه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

اگه پول تو حسابت هست جابه جا کن چند ماه پیش با همین پیام ۳میلیون از حساب من رفت 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
تا چند روز ؟؟

نمیدونم ولی فعلا خالی کن مطمئن باشی حسابت کم نمیش

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

نترس اینا کار فیشینگ انجام میدن یبار اطلاعات کارت منو که دزدیده بودن یه هکر فرستاده بود تو پیج یه آدم مهم واز مخاطباش تقاضای پول کرده بود واونام زده بودن وبا همون ارز دیجیتال خریده بود وپامو تو تمام شهرا کشوندن بی پدرا

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
عزبزم فقط همون حسابی که باهاش وارد درگاه شدم ؟  مابقی حسابام امن هست ؟؟؟

اره فقط همون حسابت که رمز دوم دادی ولی برا احتیاط بزن حساب یکی دیگه تا سو وی دو کارتاتو عوض کنی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم