2777
2789
عنوان

لطفا برای برادرم دعا کنید🙏🏻

63 بازدید | 4 پست

سلام

دوستان داداشم زونای صورت گرفته

خیلی نگرانشم دارم دق میکنم

خواهش میکنم دعا کنید زود خوب شه. بعد سالها تلاش تازه تو چهل و چند سالگی کارش داشت درست میشد. 

لطفا براش دعا کنید براتون حمد میخونم اگر قابل باشم💐

زندگی زیباست...

زونای صورت خیلی سخته ولی یه لطف خدا خوب میشه کمپرس سرد بزارین روش بهش آرامش بدین و استراحت انشالا زودتر سلامتی‌شان بدست بیارن. 

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زونای صورت خیلی سخته ولی یه لطف خدا خوب میشه کمپرس سرد بزارین روش بهش آرامش بدین و استراحت انشالا زو ...

ممنون عزیزم

شما تجربه دارین؟

جاش میره؟

زندگی زیباست...
ممنون عزیزم شما تجربه دارین؟ جاش میره؟

سلام بله دقیقا سال گذشته پدرشوهرم همین روزا زونا گرفت از کف سر تا داخل چشم همش میگفت آتیش گرفتم با اینکه آدم صبوری هست ولی خیلی عذاب میکشید الان یکسال گذشته جاش هست ولی خیلی کمتر شده برادر شما جوانترن به لطف خدا زودتر خوب میشه .

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............