2777
2789
عنوان

عید دیدنی

158 بازدید | 5 پست

سال گذشته عید یه دعوا شدید با خانواده همسرم پیش اومد یک سال میشه هیچ رفت آمدی باهاشون ندارم و توی این یک سال  که یک بار من و شوهرم دعوام شده بود  مادرشوهرم به همسرم  گفتن برگرده پیششون و خونه رو ول کنه و من رو طلاق بده با این وجود زندگی کردیم... مادرشوهر وخواهران زبون بدی دارن ..الان شوهرم میگه زنگ بزن خونه مامانم عید رو تبریک بگو من نه میخوام برم نه میخام عید رو تبریک بگم..نظرتون چیه؟

تعداد رای : 12
نظرسنجی
برم
1
8%
زنگ بزنم
3
25%
نه برم نه زنگ بزنم
8
66%

اگه فامیل بود می‌گفتم ولش کن ولی خانواده رو نمیشه حذف کرد. حتی اگه خودت نمیری بذار شوهرت ارتبطشو باهاشون حفظ کنه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر منم ب شوهرم گفته بود منو طلاق بده براش ماشین صفر میخرن 😐

اما من بخشیدم بخاطر حال خودم بهاطر ارامش خودم 

توام ببخش و بگذر 

۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐

دیگه وقتی تصمیمت رو گرفتی ما چی بگیم البته میتونی زنگ بزنی ببینی اوضاع از چه قراره اگر تحویلت گرفتن عید دیدنی هم برو ولی باهاشون سرسنگین باش بعدش هم زیاد رفت و امد نکن که دخالت کنن باز