2789
عنوان

سایت های خارجی

231 بازدید | 11 پست

سلام من تازه عضو شدم. چند روزی هست که یه چیزی دهنمو درگیر کرده. شاید سوال جالبی نباشه و یا براتون خنده دار به نظر بیاد ولی امیدوارم کمکم کنین. چون به هرحال چیزی هست که من زیاد ازش اطلاعاتی ندارم و شاید به خاطر همینه که برای من جدیه، پس امیدوارم کمکم کنین تا منم از نگرانی در بیام. حدودا دو سال پیش اسم دارک وب رو زدم و رفتم تو یه سایتی همین جوری فقط یه سرچ زدم. رفتم تو یه سایتی ولی سریع اومدم بیرون و فک نکنم بیشتر از یک دقیقه طول کشیده باشه و اومدم بیرون. بعداً هم رفتم تو اینستاگرام دارم وب رو سرچ کردم و اونم یه حسابی آورد و تیک آبی داشت و چند میلیون آدم هم دنبالش می‌کردن.  و متاسفانه تازه فهمیدم که چه قدر خطرناکه و قبلا فک می‌کردم همش چرت و پرته و خلاصه الان که تو اینترنت زدم نوشته ممکنه ادمو هک کنن و از این حرفا. میشه راهنماییم کنین الان من دقیقا باید چیکار کنم؟ احساس خیلی بدی دارم، الان من تو خطرم؟ کلاهبردارا هکم می‌کنن. بهم کمک کنین. بازم میگه من زیاد از این جور چیزا سر رشته ندارم و اگه فک می‌کنین سوالم چرته اذیتم نکنین و فقط صادقانه جوابمو بدین و برام فحش ننویسید لطفا. مرسی. مثلاً باید چیکار کنم که هک نشم؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه همون دو دقیقه بوده و دیگه توش نری هیچی نمیشه

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

۲ سال پیش رفتی تا الان کاریت نشده دیگه

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

نه بابا بی خود نگران هستین اول از همه که دارک وب یه بخشی از دیپ وبه اصن با گوگل اینا نمیشه وارد شد، بعد پیاز داغش هم زیاد کردن هک اینقدر هم کشکی نیست اگه اینجوری بود که سنگ رو سنگ بند نمی شد، سایتای http و هر سایت و اپ ناشناس و غیر قابل اعتماد اطلاعات مهم وارد نکنید روی هر لینکی هم که براتون میاد الکی نزنید و وارد نشید اوکیه

من که همش تو دارک وب میچرخم😐😂

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼