سلام من یه مشکل دارم که نمیتونم از حق خودم دفاع کنم و یه نوجوانم مشکلمم بخاطر رنگ پوستم که گندمی و اونقدر هم تیره نیست واقعا گندمی روشن و بعضی ها منو به عنوان سیاه خطاب میکنن و البته مسخره میکنن میگن شوخی کردم🙂ولی من نمیدونم باید چی جوابشونو بدم و اینم بگم بستگان نزدیک هستن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سن بلوغ هستی وحساس منم مثل تو بودم بی سرزبون وکم حرف بعضی وقتا هم از حرفاشون گریه می کردم،ولی الان یه جوری جواب می دم که دیگه فقط به من احترام می زارن،می گن حق بااینه
بذار بهت انگیزه بدم. فقط کافیه یه دفعه محکم جوابشونو بدی دیگه هیچوقت حتی به این موضوع اشاره هم نمیکنن. یادت نره رنگ پوست یه نقطه ضعف نیست فقط یه تفاوته
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤