2777
2789
عنوان

خوردن آسپرین برای تشکیل قلب جنین

8019 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من پارسال باردار شدم .و قلب جنینم تشکیل نشد.الانم چن روزی هست ک متوجه شدم ک باردارم .تو این مدت دکتر ک رفتم فقط بهم ویتامین دی و کوالی فول داد .الانم ک تعطیلاته ک متوجه شدم باردارم .ولی اون روزا میشنیدم دکتر ب افراد وقتی باردار میشدن آسپرین میداد .نمیدونم منم آسپرین بخورم ک قلب بچه تشکیل بشه‌.میترسم تا نوبت دکتر برسه و باز بشه همه جا وقت بگذره .بنظرتون خودم بگیرم بخورم ؟کسایی ک مصرف داشتن بگن ممنون میشم روش مصرفتون چطور بوده چ دوزی مصرف کرددید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قرص مال کساییه که غلظت خونشون بالاست خون از جفت رد نمیشه برسه به نوزاد اول به دکتر بگو برای غلظت خونت ازمایش بنویسه اگرخوب بود نخور برای تشکیل قلب بادوم خیلی بخور این قرص ربطی به قلب نداره 

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️
برا جلوگیری از سقطه نشنیدم اصلا چیزی وجود داشته باشه که قلب باهاش تشکیل بشه به نظرم سرخود هیچی نخور ...

نه عزیزم برای تشکیل قلب خیلی تاثیر داره،از زمانی که واکسن های کرونا زده شده سقط زیاد شده و عوارض این واکسن ها غلیظ شدن خون و پایین اومدن پلاکت های خونی هست، پس وقتی خون غلیظ باشه  خون رسانی به جنین درست انجام نمیشه یا قلب تشکیل نمیشه و یا قلب بعد از چندوقت وایمیسته واسه همین بعضی از پزشک هایی که این رو متوجه شدن آ اس آ رو تجویز میکنن حتما که خون رقیق بشه و به جنین برسه

من قلب جنین تشکیل نمیشد سر این بارداری خوردم آس آ ۸۰ رو بعد ناهار ۱ دونه خداروشکر ایندفعه تشکیل شد ق ...

سلام عزیزم تبریک میگم بارداریتون رو.منم دوتا سقط ب دلیل تشکیل نشدن قلب توی 7 هفته داشتم. الان 4هفته باردارم آسپرین بخورم تاثیری داره توی قلب جنین؟ 

کاربر۹۶🥺