2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶هفته و ۱ روز رفتم قلب میزد .من ۲ بار سابقه سقط فراموش شده داشتم

اگه کلا هیچ علائمی نداشتی میتونی سونو بدی.

ولی معمولا علائم میان و میرن.

به روزخوبی ی و یه روز خیلی بد

سقطهای قبلیت هم قلب تشکیل میشد؟

آنوکساپارین و آسپرین استفاده نمیکنی،؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
چرا یکم داره  نمیدونم خسته شدم دیگه بخدا 😔

نگران نباش پس 

تو چون استرس همون دوتا تجربه بد رو داری زیاد علائمت به چشمت نمیاد، وگرنه تو حالت عادی سینه رو چنگم بزنی درد اون حالتی نمیاد که الان داری 

پس آرامش داشته باش استرس خیلی بده برات 

بحث با احمق ممنوع 🤚
اگه کلا هیچ علائمی نداشتی میتونی سونو بدی. ولی معمولا علائم میان و میرن. به روزخوبی ی و یه روز خیل ...

اره تشکیل می‌شد قبلی ها استفاده نمیکردم اما برای این روزی ۲ تا هپارین شبی ۱ اسپرین

نگران نباش پس  تو چون استرس همون دوتا تجربه بد رو داری زیاد علائمت به چشمت نمیاد، وگرنه تو حال ...

تا ۷ فروردین که قراره برم سونو بدم پدرم در میاد 

آره دیگه چیکار کنم هرچی خدا صلاح بدونه دیگه چاره ای نیست 😔

اره تشکیل می‌شد قبلی ها استفاده نمیکردم اما برای این روزی ۲ تا هپارین شبی ۱ اسپرین

پس نگران نباش.

توکل کن به خدا

منم ۵ تا سقط فراموش شده داشتم ولی با همین داروها الان ۲ تا بچه دارم.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
تا ۷ فروردین که قراره برم سونو بدم پدرم در میاد  آره دیگه چیکار کنم هرچی خدا صلاح بدونه دیگه چ ...

علت سقط فراموش شده رو پیگیری نکردی چیه؟ 

بیش از حد شیاف استفاده نمیکنی؟ 

بحث با احمق ممنوع 🤚