2777
2789
عنوان

پدر بقیه... بعد پدر من🙂

283 بازدید | 15 پست

روز اول سال جدید دعوا راه انداخته سر چیزای بیخودی سر اینکه چرا میای تو فیلم اصلا نگفت فیلم میگیره منم واقعا خواستم تا سال دیگه یه بلایی سرم بیاد ببینم خوشحاله یا نه پدر دوستامو میبینم چقدر با درک و منطقن برای منو... فقط اون دوتا خواهر ... امو حواسش هست بهشون و روز به روز بیشتر متنفر میکنه آدمو هم از خودش هم از خواهرا امیدوارم بتونم مستقل شم یا برم بمیرم😑

fIVe🩵... جهانی که ایجاد کرده‌ایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر نداده‌ایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)

حیف این همه یی که کنارش وایسادم یه تبریک نگفتن 

fIVe🩵... جهانی که ایجاد کرده‌ایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر نداده‌ایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو منی یا من توئم ؟ انگار داری صبح امروز منو میگی

💔‌

وای عزیزم ولش سال نو خودتو خراب نکن فداتشم

عیدت مبارک⁦❤️⁩

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
ببخشید فق همین؟؟؟ دلم گرفت بخاطر یه همچین چیزی از بابات گلایه داری ولی حالتم درک میکنم حامی خوب نداش ...

فقط همین ۱ روز 

فقط همین ۲ روز 

فقط همین ۳ روز 

...

فقط همین ۶ سال..؟

وای عزیزم ولش سال نو خودتو خراب نکن فداتشم عیدت مبارک⁦❤️⁩

مرسی عزیزم همچنین 

مرسی عزیزم همچنین 

قربونت برم

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
ننه منظورم همین رفتارا ناشکری نکن که یدونه از خصلتای بابامو میگم میری نماز شکر میخونی😂

والا اینم این فقط یه خصلت بدش نیست از کجا ببین کنارش وایسادم و کمکش کردم ۵ سال پیششو با الانش ببینه کسی قشنگ متوجه تغییرش میشه کنارش بودم حرفای مامانمو بخاطرش خوردم اومد بالا حتی تشکر نکرد مثل این ... ها هنوزم کنارشم و به کارش امیدوارم ولی باز روز به روز بدتر میشه چیز عجیبی هم نیست اگر آدم نابینایی دوباره چشماش ببینه اولین چیزی که میندازتش دور عصاشه

اخیی الهیی بدل نگیر دلیل تغییر رفتارشو بپرس

والا برام دیگه مهم نیست 

خواهرامن