2777
2789
عنوان

من همونم ک گفتم چند روز پیش فهمیدم شوهرم چت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 10431 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم انقدربا آرامش و بدون جنجال برخوردکردی بااین موضوع که خیلی برات گرون تموم شده٬میدونم خیلی خیلی سخته ولی ای کاش حالا که موضوعو بهش گفتی یه خورده باهاش دعوا میکردی تهدیدش میکردی بنظرم یانباید میگفتی ویا وقتی گفتی انقدرساده از روش رد نمیشدی.

خوب من کلا ادمیم که از اینکه دعوامون بشه و اون بلایی سر خودش تو عصبانیت بیاره میترسم.

خیلی عصبانیه

میترسم بلایی سر خودش بیاره و اونوقت فقط عذاب وجدانش با یه بچه ک هنوز ب دنیا نیومده واسه من بمونه

نمی دونم چی بگم  

خودت بسته به شرایطت باید تصمیم بگیری مشاور هم بری بهت کمک می کنه

امیدواارم خدا بهترین راه ها رو سر راهت قرار بده

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
حالا مطمینی؟اخه بهضی وقتا این سایتو خود ب خود باز میشن

آره

چون وقتی موضوعو گفتم واقعا جا خورد اصلا باورش نشد ک من فهمیدم موضوعو.

اگه همچین موضوعی نبود ک صددرصد هزار تا قسم و قرآن میخورد ک این کارو نکرده

میتونی وقتی اومد خونه الکی یه چمدون بیاری خیلی یواش لباس جمع کنی جوری که ببینه.بعد که اومد جلوت رو بگیره نری بزن زیر گریه دلیل کارشو بپرس.بگو من و بچت ارزش ۹ماه صبر کردن رو نداشتیم که سریع جایگزین جنسی پیدا کردی؟بگو حس میکنم زندگیمو رو آب بنا کرده بودم.حس میکنم عشقی وجود نداشته و فقط بازیم دادی.خلاصه از همین حرفا بزن تا قسنگ دچار عذاب وجدان بشه.بهرحال الان تو مادری و نمیتونی به همین راحتی قید زندگیت رو بزنی و بگی طلاق.بنظر من یه اشتباهی کرده که خودشم بهش واقفه الان

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

چت هاش رو دیدی ؟؟ شاید به قول الهامم در این حدی که فکر می کنی نبوده

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
نمی دونم چی بگم  خودت بسته به شرایطت باید تصمیم بگیری مشاور هم بری بهت کمک می کنهامیدواارم خدا بهترین راه ها رو سر راهت قرار بده

ممنون ویلما جون

گاهی حس میکنم خدا هم منو و خانوادمو تنها گذاشته.هزار تا مشکل دیگه دارن خانوادم. منم این وسط شدم قوز بالا قوز

مطمین باش سمانه جونمم خدا تنهات نمی ذاره و نذاشته ، گاهی شرایط زندگی ادم خیلی سخت میشه همین جوری مشکل رو مشکل سوار میشه  

میتونی وقتی اومد خونه الکی یه چمدون بیاری خیلی یواش لباس جمع کنی جوری که ببینه.بعد که اومد جلوت رو بگیره نری بزن زیر گریه دلیل کارشو بپرس.بگو من و بچت ارزش ۹ماه صبر کردن رو نداشتیم که سریع جایگزین جنسی پیدا کردی؟بگو حس میکنم زندگیمو رو آب بنا کرده بودم.حس میکنم عشقی وجود نداشته و فقط بازیم دادی.خلاصه از همین حرفا بزن تا قسنگ دچار عذاب وجدان بشه.بهرحال الان تو مادری و نمیتونی به همین راحتی قید زندگیت رو بزنی و بگی طلاق.بنظر من یه اشتباهی کرده که خودشم بهش واقفه الان

من آدم ترسوییم

از همه چیز میترسم

از اینکه بلایی سر خودش بیاره از عصبانیت

از اینکه خانوادم مشکلاتمو بفهمن.

اون یکی خواهرم خودش درگیر طلاقشه دیگه نمیخوام چیزی بشه پدر و مادرم قضیه منم بفهمن.

دلم میخواد تا صد سال دیگه همینجوری زندگی کنم ولی کسی هیچی نفهمه

خوب حالا باهاش دعواهم اگرنمیکنی یه مدت اصلا محلش نذار بذاربیفته به منت کشی اون موقع میتونی با آرامش ازش توضیح بخواهی٬خلاصه یه تغییری ایجادکن توی شرایطتون٬هم اینجوری خودت راحتتر باموضوع کنارمیای وهم شوهرت میفهمه کارش زشت بوده.

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

دیگه دوس ندارم با هیچکس ارتباط داشته باشم یا برم بیرون حتی خونه مادرشوهرم ک کنارمونن.

دو سه روزه کلا تو خونه ام نه دوس دارم کسی ازم سراغی بگیره نه من از کسی.

چقد سخته ک خودت آدم فداکار و خوبی باشی اما طرفت اینجوری بهت خیانت کنه.

حالا جز یه قلب سخت و سنگی احساس میکنم هیچی تو دلم نیست

گلم خودت و بچه تو اذیت نکن. شاید تو زمان مجردیش به این کار عادت داشته. کسایی که تو دوران مجردی به دیدن فیلم و چت کردن ها عادت کنن بعد تاهل هم ادامه میدن. و این اصلا به معنای نارضایتی از رابطه جنسیشون با همسرشون نیست. فقط اعتیاد پیدا کردند

خوب حالا باهاش دعواهم اگرنمیکنی یه مدت اصلا محلش نذار بذاربیفته به منت کشی اون موقع میتونی با آرامش ازش توضیح بخواهی٬خلاصه یه تغییری ایجادکن توی شرایطتون٬هم اینجوری خودت راحتتر باموضوع کنارمیای وهم شوهرت میفهمه کارش زشت بوده.  

یعنی غذا و اینا درس نکنم؟

وقتایی ک میاد خونه از رو تختم میام پایین الکی خودمو با شام آوردن و اینا سرگرم میکنم یا بی خودی فیلم میبینم تا ساعت 12 بشه برم چشمامو بزارم رو هم

ظهرام واسه ناهار همینطوره