2777
2789

سلام

تاپیک زدم یکی دو روز پیش نوشتم تو لب تابم متوجه شدم شوهرم رفته تو سایتای س. ک.س چت خیییییلی ناراحت و افسرده شدم از اونروز. نتونستم طاقت بیارم و شوهرم ازم پرسید چرا ناراحتی منم با آرامش تمام بهش موضوع رو گفتم.

من موضوعو اینجوری بهش گفتم:گفتم تو لب تاب یه چیزی دیدم اونم سریع گفت ای وای چی دیدی. یعنی اولش کاملاااااااااا هول شد بعدشم گفتم حافظه مرورگرو پاک نکرده بودی و دیدم رفتی تو چه سایتایی و چه کارایی کردی.

و یهو تو موقعیت بدی قرارش داده بودم هیچییییییی نگفت و خوابید منم خوابیدم بدون یک کلمه حرف

روز بعدش بازم نه اون حرف زد و نه توجیح کارشو کرد و نه من حرفی زدم.

روزا ک نیستش کارم شده گریه. فکر اینکه بهم خیانت کرده هر چند فقط با چت بوده داره ذره ذره نابودم میکنه.

اصلا نمیدونم دیگه باید چکار کنم. چشام محوه گریه است.نمیدونم چطور خودمو جم کنم 

فکر اینکه یکی دو ماه دیگه بچم ب این دنیای کثیف پا میزاره داره آزارم میده. هر چقد خواهر شوهر یا مادرشوهرم بهم زنگ میزنن میگن بیا بریم فلان جا یا خواهر خودم باهام قرار میزارن میگن بیا بریم گردش یا ... من فقط میگم نه. اصلا میلی برا راه رفتنم ندارم.فقط رو تخت میشینم تمام روزو گریه میکنم

عزیزم چرا با خودت اینطوری میکنی؟برای بچت این حجم ناراحتی سمه.نکن با خودت.ادما خودشون لیاقت خودشونو تعیین میکنن لابد لایق چت کردن با یه هرزه ست‌.الان الویتت سلامت روح خودت و بچت باشه.بعدم بنظر من باید اعتراض میکردی و نمیریختی تو خودت

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

عزیزم چرا با خودت اینطوری میکنی؟برای بچت این حجم ناراحتی سمه.نکن با خودت.ادما خودشون لیاقت خودشونو تعیین میکنن لابد لایق چت کردن با یه هرزه ست‌.الان الویتت سلامت روح خودت و بچت باشه.بعدم بنظر من باید اعتراض میکردی و نمیریختی تو خودت

وقتی الان میدونم شوهرم اینجور آدمیه

دیگه حسی برای مادری کردن واسه بچم برام نمیمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلمم  

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.

عزیزم ب فکر نی نی تو دلت باش 

اکثر مردا از این شیطنتا دارن متاسفانه 

بخاطر ی چت ک نمیشه جدا شد با ی بچه تو شکم 

سعی کن ببخشیش و باهاش حرف بزنی ک تکرار نکنه و ب فکر بچه اش باشه ب فکر اینکه دوروز دیگه بابا میشه و باید ی بچه تربیت کنه

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

عزیزم حق داری ناراحت باشی. همسرت به خاطر وضعیت خاص شما که الان بارداری بد جوری در تنگنا قرار گرفته که این کار و کرده و الان به نظرم اینقدر خجالت زده شده که توضیحی نداده. من تجربه ای که در بارداری داشتم خیلی به خودم و همسرم سخت گذشت و اون کاملا تحت فشار بود و گاهی اذیتتم می کرد واقعا برای ما منصفانه نیست اما واقعا دست خودشون نیست. اسمشو خیانت نزار

برای این که روت فشار نیاد یه روان شناس برو تا بهتر مواجه شی با این موضوع و بهتر تصمیم بگیری

با گریه هم کاری درست نمیشه البته بهت حق می دم عزیز دلمم ولی الان تصمیمت چیه؟

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
  • نفهمیدی با کسی چت کرده یا نه؟ 
  • بهش بگو اون کیه که باهاش چت میکنی؟اگه با کسی چت نکرده باشه مطمئنا عصبانی میشه و میگه که چت نکرده فقط دیده
  • یه مدت طولانی هم بسته به صبر و طاقت هر دوتون باهاش سنگین باش 

الهی مریم به آرزوش برسه...آمین

نه راه پس دارم نه راه پیش

نه میتونم قهر کنم برم پیش خانوادم نه میتونم اینجوری پیشش بمونم.

پدر و مادرم پیرن نمیخوام به هیچ وجه ناراحتشون کنم.

حتی میترسم مادرشوهرم اینا متوجه ناراحتیم بشن و ازم بخوان ک بگم جی شده اونوقت چی جواب بدم؟بگم دلیل ناراحتیم چیه؟اصلا موضوعی نیست ک بخوام تعریف کنم واسه آشناهام.

نه اینکه خودش میاد توضیح میده. سکوت کامل کرده

بنظرم انقدربا آرامش و بدون جنجال برخوردکردی بااین موضوع که خیلی برات گرون تموم شده٬میدونم خیلی خیلی سخته ولی ای کاش حالا که موضوعو بهش گفتی یه خورده باهاش دعوا میکردی تهدیدش میکردی بنظرم یانباید میگفتی ویا وقتی گفتی انقدرساده از روش رد نمیشدی.

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

گلم اون طفل معصوم گناهش چیه؟اونو شما خواستید بیاید خودش که نخواسته.روابط با همسرت رو با مادری کردن برای بچت یکی نکن.دو تا مبحث جداست.حتما برو پیش مشاور همسرتم ببر.ازش بپرس چرا چت سکس کرده؟باهاش حرف بزن نریز تو خودت

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

عزیزم حق داری ناراحت باشی. همسرت به خاطر وضعیت خاص شما که الان بارداری بد جوری در تنگنا قرار گرفته که این کار و کرده و الان به نظرم اینقدر خجالت زده شده که توضیحی نداده. من تجربه ای که در بارداری داشتم خیلی به خودم و همسرم سخت گذشت و اون کاملا تحت فشار بود و گاهی اذیتتم می کرد واقعا برای ما منصفانه نیست اما واقعا دست خودشون نیست. اسمشو خیانت نزار

کاش اینطور بود

اما ما رابطمونو داریم

ولی بازم اون این کار وقیحانه رو کرده