من عقدم و با جاریم نزدیک ۱۷ ساله تفاوت سنی داریم ازم بزرگتره و دوتا دختر بزرگ داره من همش حس میکنم تو جمع میخاد حرفی بزنه به شوخی که منو بد کنه .. حس میکنم بهم حس خوبی نداره و یا امار اشتباهی بهم میده راجب هرچیزی ب شوهرم ک میگم میگ نه میفهمم قضیه چیز دیگس .. ولی تو جمع مثلا بام میحرفه اینا ... چرا اینکارا میکنه مثلا ؟ از من بدش میاد یا چی؟ یا مثلا جوری میحرفه با شوهرم که حرصم در بیاره .. نمیدونم هدفش چیه فقط حس منفی بم میده دیگ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پیشش حرفاتو نزن حتی اگ باهاش جیک تو جیک شدی اصلا حرفاتو بهش نگو از خانواده همسرت پیشش حرفی نزن
نه بابا .. یا مثلا حس میکنم میخاد بفهمه رابطه منو شوهرم در چه حدیه خودش و دوران عقدش مثال میزنه ک فضولی میکرده ک شاید منم حرفی بزنم ... نمیدونم دنبال چیه