2777
2789
عنوان

جاری و رفتاراش

367 بازدید | 18 پست

من عقدم و با جاریم نزدیک ۱۷ ساله تفاوت سنی داریم ازم بزرگتره و دوتا دختر بزرگ داره من همش حس میکنم تو جمع میخاد حرفی بزنه به شوخی که منو بد کنه .. حس میکنم بهم حس خوبی نداره و یا امار اشتباهی بهم میده راجب هرچیزی ب شوهرم ک میگم میگ نه میفهمم قضیه چیز دیگس .. ولی تو جمع مثلا بام میحرفه اینا ... چرا اینکارا میکنه مثلا ؟ از من بدش میاد یا چی؟ یا مثلا جوری میحرفه با شوهرم که حرصم در بیاره .. نمیدونم هدفش چیه فقط حس منفی بم میده دیگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازقدیم میگن جاری ازهووبدتره

بهش اطلاعات نده

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
بی تفاوت باش زیاد به حرفاش توجه نکن هروقت خواست امار یا اطلاعات بده خودتو به یه کار مهم سرگرم کن که ...

واقعا خودش یه حرفایی میزنه غیر واقعی راجب خانواده شوهرم بعد ک ج میدم مثلا میره تو جمع بشون میگه .. نمیدونم چشه

جاری جز فامیل نیست.

اینو بدون نه خیلی صمیمی باش و راز دلت رو براش بگو

نه آنقدر سرد باش ‌که بخواد برات دردسر درست کنه.

دوری و دوستی 

چیزی نیست که سحر رمضان

تحویل سال ذهنت رو درگیر کردی.

ان شاءالله همه سال خوبی داشته باشن 

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
پیشش حرفاتو نزن حتی اگ باهاش جیک تو جیک شدی اصلا حرفاتو بهش نگو از خانواده همسرت پیشش حرفی نزن

نه بابا .. یا مثلا حس میکنم میخاد بفهمه رابطه منو شوهرم در چه حدیه خودش و دوران عقدش مثال میزنه ک فضولی میکرده ک شاید منم حرفی بزنم ... نمیدونم دنبال چیه

نه بابا اصلا مهم نیس برام سن مادرمو داره ولی توقع نداشتم کسی که چل و خورده ایی سالشه هم جاری بازی کن ...

اونم سختی کشیده میخوادمثلاخالی کنه

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.