2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ازت نیت کردم🥲

انجام بده

نتیجه کلی:خوب است مشكلاتی وجود دارد ولی با صبر و حوصله، قابل حل است و نتیجه مطلوب حاصل می شود.

نتیجه ازدواج:سختیها و مشکلات نمک زندگی است و با این مسائل است که انسان ارزش زندگیش را می‌فهمد با توکل به‌خدا اقدام کنید.

نتیجه معامله:از مشکلات نباید ترسید خصوصا وقتی نتیجه‌ی خوبی حاصل رنجها و سختیها باشد.

سوره:انفطار

آیه:1

صفحه:

587

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

میشه واسه منم بگیری 

انجام نده

نتیجه کلی:بد است چیزی را از شما پنهان می‌کنند که در صورت دانستن انجام نخواهید داد ترکش کنید.

نتیجه ازدواج:موردی از شما مخفی مانده است که در صورت اطلاع از وجود آن به‌هیچ‌وجه دست به این کار نخواهید زد انجام ندهید.

نتیجه معامله:این معامله با فریب و نیرنگ همراه است و چیزی که در آن فریب و حیله باشد انجام ندادن به ثواب نزدیکتر است پس انجام ندهید.

سوره:انعام

آیه:91

صفحه:

139

عزیزم برای منم‌میگیری؟

انجام نده

نتیجه کلی:بد است مورد تهمت و بهتان قرار می‌گیرید و پشیمان خواهید شد.

نتیجه ازدواج:صبر کن خیری در این ازدواج نیست ان‌شاءالله مورد بهتری نصیب خواهد شد.

نتیجه معامله:زیاد به ظاهر توجه نکن ضرر می‌کنی.

سوره:نساء

آیه:20

صفحه:

81