2777
2789
عنوان

به وقت اخرین نفس های ۱۴۰۲ 📝📖

147 بازدید | 0 پست

ب نام خودت خدا جانم :)

نمیدونم از کجا شروع کنم ، از غمام ؟ یا از ریزه دلخوشی هایی ک بود ؟؟! 🎭

اما خودمونیما غم هام شدتش بیشتره شاید نه فقط واسه من واسه خیلیاااا ، انگاری غم هامون دائم میرن باشگاه دائم مکمل میخورن که اینقدر قوی شدن که شادی دیگه خیلییی وقته زورش بهش نمیرسه....!✌🏻

امسال با بی ارادگی هام شروع شد اما پایانش اراده روزهای گذشتمو دوباره زنده کردم ..!

از تابستون ک کنکور دادم هیچی جواب ندادم چون عملا هیچی نخونده بودن گذشت تااا پایان دادن به خیلییی از دوستی هام!

یکی از بزرگترین درسایی ک امسال داشت برام این بود که ( خوبی که از حد بگذرد هیچی نادان خیال بد میکنه تو رو بی ارزش میکنه و از جلو چشم طرف هم میندازه ) 

خودم میدونم چقددددررر وقت گزاشتم واسه دوست بی معرفتم و تهش این شد که ۹ ماهه حتی نپرسیده زنده ای یا مرده !!!!؟؟

سر این ماجرا قسم خوردم دوست دیگمو دسگه ۱۰۰ خودمو  نزارم براش که مثل الان پشیمون نباشم !!!!

از شهریور تصمیم گرفتم درسمو بخونم امسال جدییی و این چرخه پشت کنکور موندونو تموم کنم از مهر استارت زدم اما وقفه و کمکاری از دی تا اوایل اسفند ب شدتتت عقبم انداخت اماااا تصمیم دارم توی بازه عید جبرانش کنم ...!💊📚

بعدش گواهینامه مو گرفتم که منکر این نمیشم خیلییی بهم لذت داد چون با سخت گیر ترین افسر تو سخت ترین شرایط خودم بدون هیچ تمرینی بار اول هر دوتاشو قبول شدم 

تا چند روز حالم خوب بود با یاداوری حرفای افسر خنده میومد رو لبام....🚗

و اماا

وجه اشتراک امسال با سال های پیشم همین خونه موندن ب خاطر کنکور بود 

من ادم اجتماعیم و این همش خونه بودنه ازارم میده اما نهایت تلاشمو میکنم که بشهههه چون میدونم که بعد این همه سختی یه رسیدن ب ارزوم حق منه ، یه جیغ از سر خوشحالی سهم منه وسط این غما... کمکم کن خدا جونم..❣️

و یک سری مشکلات با خونواده که امسال ب این  نتیجه رسیدم که دیگه واقعاااا نمیخوام حتی حل بشن چون دیگه برام ارزشی ندارن...!

من تحملم خیلی زیاده اما اگه کسی یا چیزی از چشام بیوفته برای همیشه تموم شده .:/🍃

و گذشت تا زمستون و این روزااا ❄️

این روزا ب شدتتتتت حالم بد بوده 

فشاری ک تنهایی بهم میاره یه طرف ، کنکور یه طرف ، مشکلات یه طرف وووو خونواده ای که شدن غریبه ترین غریبه برام یه طرف ..!💔

درد زیادی تو سینمه در حدی ک گاهی قلبم بدجور درد میگیره ،نفس کشیدن یادم میره وقلبمو چنگ میزنم و پناه میبرم ب قرص،،، اونم خسته شده میدونم از این همه بی مهری و تنهایی 

دکتر هم ک میگه فشار عصبیو کمتر کنی درد قلب هم کمتر میشه

اما کدوم فشارو کمتر کنم ؟؟ مگه کسی تو دل من هست که بفهمه دارم چ دردی میکشم؟؟؟ 

مگه من اصلا کسیو داشتم که بگه بیا یکم از غماتو از رو شونه هات وردارم زیادی سینگینه برات ؟! نه نداشتم !!

شاید از الان تا روزی ک کنکور بدم تبدیل بشه به سختت ترین روزهام چون میدونممم چقدر باید تلاش کنم و چقددددر کار دارم ..!🌈

من شرایط زندگیم بده باید ۱۰۰ خودمو بزارم و تلاشمو بکنم و بشهههه 

من ب این رسیدن احتیاج دارم 🙃

شاید بشه سخت ترین شروع سالی ک پیش و رومه اماااا سال دیگه این موقع ::::🍷♥️

موقعیت : تو خابگاهم و دارم ب این فکر مسکنم ک رسیدم به  رشته و دانشگاه مورد علاقم ، و تلاش هام نتیجه داده...!

ب دور از کسایی که عزابم میدادن زندگی جدیدیو شروع کردم و ارامش تو بند بند وجوودمه ..🎯

میشه دختر تلاش کن و صبر داشته باش ..:)

اگه بخوام دقیق بگم ۸ سال و شاید ۳ ماه از اولین کسی ک دوس داشتنو باهاش فهمیدم میگذره 

خودم نخواستم باهم باشیم 

اما بعدش تا خوده امروز با وجود انواع خاستگار ها پیشنهاد ها و... دیگه کسی ب دلم ننشست !

نمیگم الانم دوسش دارم نهه اتفاقا هیچ فرقی با مردم عادی برام نداره اما من دیگه دلم نلرزید 

امیدوارم خدا بهترینشو تو اینده و وقت مناسب خودش قسمتم کنه..!👫

درسته امسال تقریبا با همه قطع ارتباط کردم اما تو اخرین روزای سال خدا یه دختریو سر راهم قرار داده ک عجیب مهربون و خوش زبونه 

خدا وسط دردام یکیو اورده که بگه اگه کسی نیست اما بازم من کنارتم اینم یه رفیق خوووب🙃دوست دارم ژینا جااانم 

و‌در اخر 

خدایا ب حق همین شب های عزیزت نزار دلامون تنها باشه خودت مارو غرق ارامش کن ..

خدایا دستمون رو بگیر که فقط تو دست گیرنده ای..

خدایا کمکمون کن که فقط تو میتونی کمکمون کنی...

خدا جونم هرکسی که واسه یه لحظه هم شده ب من کمک میکنه و دل منو اروم میکنه خودت کمکش کن و ارامشو تو زندگیش نصیبش کن ❣️

اخر همه اینا هم ب منم کمک کن قبول شم امسال و برم و زندگیمو بسازم 

خدایا دستمو بگیر ک منم بتونم یه روزی دست بنده هاتو بگیرم ....  :)))))

امیدوارم ۱۴۰۳ سال رسیدن ب ارزهامون و ارزوم باشه

از اونا ک ۲۰ سال بعدشم بگم اره ۱۴۰۳ ک قبول شدم زندگیم اونجوری ک میخواستم شد و خداروشکرررر سال معجزه ها بود برا من ...❣️😍

i ♥️u GOD

.......