2777
2789

منظورم اینه که مردی که ادعا میکنه فقط از روی منطق تو رو میخواد و فعلا حسی نداره ومعتقده عشق بعد ازدواج بوجود میاد.اما هر روز زنگ میزنه بهت.هر روز پیام میده هر هفته خودش قرار مبزاره که با هم برید بیرون و مشتاقه ببینتت.شاکیه که چرا تو زنگ نمیزنی چرا پیام نمیدی چرا سردی???

من میگم دروغ میگه .مرد اگر به دختر احساسی نداششته باشه صد سال سیاه انقدر پیگیر نمیشه.انکار کردنشم برای اینه که مثلا طرف مقابلش خودشو دست بالا نگیره.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر بنده ایشون علاقه دارن  دلیل اینکه این حرف رو میزنند اینه که کار به مهریه رسید شما نگین مگه نگفتی عاشقی پس مهریه رو قبول کن ایشون  صبر میکنند تکلیف مهریه و چند تکه لوازم خرید داماد مشخص بشه بعدش رو کنند  چون هر ابراز علاقه ای به زبان که بگن عاشق هستند به زیانشون تمام میشه   و بازم به نظر بنده ایشون خواستگاری های زیادی رفتند و تجربه این موارد رو دارند 

به احتمال زیاد ایشون زیر بار مهریه بالاتر از  14 تا سکه نخواهند رفت  

ایشون خواستکاری های قبلی ابراز عشق و علاقه کردند و در زمان مشخص شدن مهریه  با این سوال عروس خانوم روبرو شدند که مگه نگفتی عاشقی پس این 114 تا سکه این 214 سکه رو قبول کن و ایشون گیر کردن فلذا الان دارن با حساب جلو میرن