خانمها همسرم ظهر که اومد خونه گفت سه فروردین بلیط گرفتم میریم کیش. برا خواهرت هم گرفتم! روح خواهرم خبر نداره و اقا میخواد مثلا خواهرم سوپرایز بشه! اخه اولا ماه رمضان هست و من و خواهرم و کلا همسرم روزه میگیریم و من دوست ندارم ماه رمضان سفر غیر ضروری برم! از طرفی هم خواهرم یه دختر ۲۲ ساله داره. اخه اونم مادر هست مطمئنا دوست نداره دخترش رو تو عید تنها بزاره و با ما بیاد! ( خواهرم بیست ساله طلاق گرفته و با دخترش تو خونه ی مادرم اینا زندگی میکنه) میگم بزار به خواهرم بگم بعد، میگه فردا میگم! کاش خودم پول داشتم و هزینه ی سفر خواهر زاده ام رو میدادم اونم با ما می اومد. به همسرم هم روم نمیشه که بگم. و خواهرم هم واقعا از لحاظ مالی فعلا اوکی نیست!!
خب خود شوهرت باید متوجه بشه مادره بدون دخترش کجا بره
اونم جوونه دل داره خب
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
اگه به نظرت داره بهش بگو ولی خب خیلی کار خوبی کرده که همسرت
ا میدونم والله محبت کرده و کلا همیشه خواهرم و مادرم و خواهر زاده ام رو هر جا بریم اونم رو میبره، تو روز زن و مناسبتها براشون کادو میخره، الانم چون هزینه بالاست فکر کنم نزدیک بیست تومن هزینه یه نفر هست و واسه اون نتونسته بلیط برا دخترش یا مادرم بگیره، ولی اخه اینجوری هم که نمیشه مادر بدون بچه!! و من عید کنار بچه هام باشم ولی اون نه!!!
چه کار زشتی کرده خب اونا با همن یه جوریه اصا خوب نمیتونم فکر کنم
منم یه جوری شدم انگار مادر و بچه رو از هم جدا میکنیم اونم تو روزهایی مثل عید!! البته اینم بگم خواهر زاده ام مدام با دوستاش تو کافه و اینور و انور خوش میگذرونه! ولی همین چند روز پیش خواهرم به ما میگفت که انگار برا همه عید هست جز من!! عروسها میان اینجا و من باید عین کلفت جلوشون پخت و پز کنم و پذیرایی.
منم یه جوری شدم انگار مادر و بچه رو از هم جدا میکنیم اونم تو روزهایی مثل عید!! البته اینم بگم ...
عزیزم 🥲
درسته با دوستاشه و کافه میره ولی سفر چی ؟
به خدا ناراحت میشه
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
چرا دوتایی نمیرید؟ بلیط رو بفروشید . خواهرت چرا باید بیاد
خواهرم از من بزرگتره و واقعا در حق من و بچه هام همیشه خوبی و محبت کرده و دایم بچه هام رو نگه میداره چیزی میشه سریع میاد کمک. بارها بچه هام رو نگه داشته من و همسرم رفتیم اینور و انور. همسرم مثلا خواسته به نوعی از زحمات خواهرم تشکر کنه