2777
2789
عنوان

سوپرایز همسرم برای خواهرم

1043 بازدید | 26 پست

خانم‌ها همسرم ظهر که اومد خونه گفت  سه فروردین بلیط گرفتم میریم کیش. برا خواهرت هم گرفتم!  روح خواهرم خبر نداره و اقا می‌خواد مثلا خواهرم سوپرایز بشه! اخه اولا ماه رمضان هست و من و خواهرم و کلا همسرم روزه میگیریم و من دوست ندارم ماه رمضان سفر غیر ضروری برم! از طرفی هم خواهرم یه دختر ۲۲ ساله داره. اخه اونم مادر هست مطمئنا دوست نداره دخترش رو  تو عید تنها بزاره و با ما بیاد! ( خواهرم بیست ساله طلاق گرفته و با دخترش تو خونه ی مادرم اینا زندگی میکنه)  میگم بزار به خواهرم بگم بعد، میگه فردا  میگم!  کاش خودم پول داشتم و هزینه ی سفر خواهر زاده ام رو میدادم اونم با ما می اومد. به همسرم هم روم نمیشه که بگم. و خواهرم هم واقعا از لحاظ مالی فعلا اوکی نیست!!

خب خود شوهرت باید متوجه بشه مادره بدون دخترش کجا بره 

اونم جوونه دل داره خب 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کار زشتی کرده 

خب اونا با همن 

یه جوریه اصا خوب نمیتونم فکر کنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اگه به نظرت داره بهش بگو  ولی خب خیلی کار خوبی کرده که همسرت

ا میدونم والله محبت کرده و کلا همیشه خواهرم و مادرم و خواهر زاده ام رو هر جا بریم اونم رو میبره، تو روز زن  و مناسبتها براشون کادو میخره، الانم چون هزینه بالاست فکر کنم  نزدیک بیست تومن هزینه یه نفر هست و واسه اون نتونسته بلیط برا دخترش یا مادرم بگیره، ولی اخه اینجوری هم که نمیشه مادر بدون بچه!! و من عید کنار بچه هام باشم ولی اون نه!!!

چه کار زشتی کرده  خب اونا با همن  یه جوریه اصا خوب نمیتونم فکر کنم

منم یه جوری شدم انگار مادر و بچه رو از هم جدا می‌کنیم اونم تو روزهایی مثل عید!! البته اینم بگم خواهر زاده ام مدام با دوستاش تو کافه و اینور و انور خوش میگذرونه! ولی همین چند روز پیش خواهرم به ما میگفت که انگار برا همه عید هست جز من!! عروسها میان اینجا و من باید عین کلفت جلوشون پخت و پز کنم و پذیرایی.

منم یه جوری شدم انگار مادر و بچه رو از هم جدا می‌کنیم اونم تو روزهایی مثل عید!! البته اینم بگم ...

عزیزم 🥲

درسته با دوستاشه و کافه میره ولی سفر چی ؟

به خدا ناراحت میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

چرا دوتایی نمیرید؟ بلیط رو بفروشید . خواهرت چرا باید بیاد

خواهرم از من بزرگ‌تره و واقعا در حق من و بچه هام همیشه خوبی و محبت کرده و دایم بچه هام رو نگه میداره چیزی میشه سریع میاد کمک. بارها بچه هام رو نگه داشته من و همسرم رفتیم اینور و انور. همسرم مثلا خواسته به نوعی از زحمات خواهرم تشکر کنه