2777
2789
عنوان

سوپرایز همسرم برای خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 26 پست
 نه فکر کنم به خاطر هزینه هست چون هزینه ها بالاست.

پس عشقم برین خوش بگذرونید

چقد کار همسرتون قشنگ بوده 

امیدوارم خیلی خیلی بهتتون خوش بگذره 

به خواهر زاده اتم بگو 

اون خیلی وقت داره برای خوش گذرونی و سفر اشکال نداره 

ایشالله دفعه دیگه باهم دسته جمع ای میرید

خدای رنگین کمان🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس عشقم برین خوش بگذرونید  چقد کار همسرتون قشنگ بوده  امیدوارم خیلی خیلی بهتتون خوش بگذر ...

ممنونم از اینکه از دید دیگری نگاه کردین و کمی از عذاب وجدان من کم شد🌸🙏

والله خواهر زادت بچه شیر خوره نیست اینقدر نگرانشی،دختر بزرگیه دیگه چند روزم مادرش نباشه چطور میشه.

اره، اصلا ما اونو به عنوان خواهر زاده نمی بینیم چون از دو سالگی خونه ما بوده و انگار خواهر کوچیکمان هست. پدرم اصلا بین ما و اون فرقی نذاشته

ممنونم از اینکه از دید دیگری نگاه کردین و کمی از عذاب وجدان من کم شد🌸🙏

عذاب وجدان نداره که عشقم 

منکه از خدامه یکی مامانمو ببره بگردونه و بهش خوش بگذره 

خواهر زاده اتم که بچه نیست 

اصلا نگران نباش 

خدای رنگین کمان🕊️

اره، اصلا ما اونو به عنوان خواهر زاده نمی بینیم چون از دو سالگی خونه ما بوده و انگار خواهر کوچ ...

برو دیگه اینقدر نه نیار حالا سفر بعدی کم خرجتر بود اونم میاد والله مادرش در اولویته تازه اون بگه بچم چی میشی شما باید بندازینش جلو.دختر ۲۲ ساله نگرانی نداره.

اسی یجوری میگی بچه انگار ۶ ماهشه بیخیال بابا اون درک داره میفهمه و انتظار نداره

والله نه اینکه اسم بچه روش هست آدم انگار عذاب وجدان میگیره! و فکر میکنه داره مادر و بچه اش رو از هم جدا میکنه!! ۲۲-۲۳ سالشه و خودش دایم در حال خوش گذرانی!

والله نه اینکه اسم بچه روش هست آدم انگار عذاب وجدان میگیره! و فکر میکنه داره مادر و بچه اش رو ...

خوب دیگه پس بیخیال خواهرتونو ببرید انشالله یه عالمه بهتون خوش بگذره قدر شوهرتم بدون یه گوهر کمیابه بخدا مثلش نیست