2777
2789

آخرین لحظه این سال کجایی بی ما؟؟

یار باید همه جا پیش عزیزش باشد 

تو کجا بودی ؟...💔

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

دیگران در تب و تاب شب عیدند... 

ولی من مثل یکساله گذشته 

به تو مشغولم ....🥺

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهنگی دید مرگش را  اما دل را به ساحل زد  من از پایان خود آگاهم اما دوستت دارم:) ولی ای ...

آهنگش بود ؟🥺

تن صدات؟

یه تیکه از آهنگش بود یادم نیس یا تو آهنگ پدر خوانده بود  یا اون آهنگ من خوابم نمیبره

همه آهنگاشو گوش میدم ...🥲

جمع شکست عشقیا جمعه.پاشید بابا یه حامد پهلانی چیزی بزارید قر بدید.کتفتونم نباشه یار کدوم جهنمیه سال جدید برا خودتون زندگی کنید قوی باشید

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
مسخرش میکردن ک صداش بده و... ولیییی خیلیییی قشنگه اهنگاش:)از چرت و پرتایی ک جدیدن درومده و همه دوسش ...

اتفاقا خیلی صداش قشنگه 

فقط حرفای عاشقونه ای ک میزنه🥺

آهنگاش ک حرف نداره 

دقیقا

اتفاقا خیلی صداش قشنگه  فقط حرفای عاشقونه ای ک میزنه🥺 آهنگاش ک حرف نداره  دقیقا

زیاد طرفدارش نیسم اهنگاشو دوس دارم و گاهی گوش میدم بهشون تن صداشو حقیقتا دوس ندارم ولی متن آهنگاش خداس

STAR💫🌊💜🪐
جمع شکست عشقیا جمعه.پاشید بابا یه حامد پهلانی چیزی بزارید قر بدید.کتفتونم نباشه یار کدوم جهنمیه سال ...

عاشق نیستم 

ولی دو تا حرف عاشقونه و اهنگ میشنوم اشکم درمیاد🥲

همین الان استوری گذاشت 🫠

زیاد طرفدارش نیسم اهنگاشو دوس دارم و گاهی گوش میدم بهشون تن صداشو حقیقتا دوس ندارم ولی متن آهنگاش خد ...

بیشتر خواننده پاپ گوش میدم 

ولی راغب و معین زد چیز دیگه ان😍