2777
2789
عنوان

به بهونه نوروز💔🙃

306 بازدید | 17 پست

- از الان بت بگم .

خر نشی به بهانه‌یِ سال نو بهش پیام بدی . .

تهش با یه ممنون عید شما هم مبارك قهوه‌ایت میکنه :)!

- این آدر هند

آتنا تایپ ￸نویسنده دکتر آینده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذشته رو یادم انداختیییی🥲🤦🏾‍♀️

پارسال بهش تبریک گفتم 

برگشت بهم گفت مرسی عزیزمم عید توعم مبارک باشه

بعد من اینطوری بودم که یننقمیمسپپسخثهبزتبد فلانی به من گفت عزیزم😭😂

ولی خب بعدش بنا به دلایلی بلاکش کردم و بره گمشه خبرش😑👩🏾‍🦯

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

گذشته رو یادم انداختیییی🥲🤦🏾‍♀️ پارسال بهش تبریک گفتم  برگشت بهم گفت مرسی عزیزمم عید توعم م ...

وای چقدر ساده بودیم که از یک عزیزم اون آشغالا خوشحال میشدیم 

الان پشیمونم 

گذشته رو یادم انداختیییی🥲🤦🏾‍♀️ پارسال بهش تبریک گفتم  برگشت بهم گفت مرسی عزیزمم عید توعم م ...

فقط اسم کاربریت چرا انقد سمهه😑🤣

جدی میفرمایید🤣🤣

آتنا تایپ ￸نویسنده دکتر آینده 
وای چقدر ساده بودیم که از یک عزیزم اون آشغالا خوشحال میشدیم  الان پشیمونم

بخدااا 

البته تقصیر خودمم بود چون از اول که بهش بها دادم میدونستم در حد من نیست ولی با این حال.‌.

بعدن که فهمیدم ازم سواستفاده کرده از چشمم افتاد و بماند که گریه هم کم نکردم..

جالب اینجاست طرف فامیله و هنوزم منتظر فرصته تا دوباره سواستفادشو شروع کنه ولی من دیگه بهش رو ندادمو نمیدم پسره‌ی قالپاق پیکان

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

فقط اسم کاربریت چرا انقد سمهه😑🤣 جدی میفرمایید🤣🤣

من دارم از بدبختیام میگم اینو نیگا توروابراهیم😑😂😂

قابلی نداره ستونمم محض خندس دیگه😂