2777
2789

سلام دوستان دیشب همسرم داشت به خواهرش پیام میداد منم کنارش نشسته بودم دیدم که خواهرش در مورد من داشت بهش میگفت اینم بگم که من امسال تازه عروسم و مامانم چند روز پیش میخواست برام عیدی بیاره ولی من گفتم بذار خودمون میایم اونجا میبریمش چون یه سبزه بزرگ هم برام گذاشته بود،امروزم رفتیم اوردیمش مامانمم پول برام گذاشته بود و یه سبزه  بعد تو پیام متوجه شدم خواهر شوهرم داشت به شوهرم میگفت که تعجبه که امسال سال اوله مامانش اینا عیدی نیاوردن این جمله رو که دیدم خیلی ناراحت شدم آخه بار اولش هم نیست که اینطوری پشت سر من به شوهرم میگه واقعا خیلی ناراحتم میکنه این رفتارش کاش حداقل تو روم و به خودم میگفت تا منم میتونستم جوابشو بدم ولی اینطوری که فقط مجبورم از درون خود خوری کنم خیلی اذیتم میکنه ، اصلا یکی نیست بهش بگه آخه به توچه که میخوای اینجوری خانواده منو تو چشم شوهرم خراب کنی بعد یه جوری خودشو مظلوم نشون میده که همه میگن چه خواهرشوهر خوبیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه فوضوله  سعی کن شوهرتو بگیری تو مشتت نتونه از تو چیزی بدونه و بفهمه

چه جوری؟ وقتی خواهرش سوالی بپرسه اونم جوابشو میده خیلی ناراحتم از این موضوع قبلا هم توی خریدای عروسیم و جهیزیه ام باز داشت به شوهرم میگفت نمیدونم باید چیکارش کنم چه طوری رفتار کنم از طرفیم اونا نمیدونن که من پیامو دیدم

سلام خوبی منم اینجوری میکنه باهام منم تازه عروسم سال اولمه خانوادم یه دستگاه آب میوه گیر برام خریدن ولی بازم اونا هی مسخره میکنن آخه شوهرم از خانواده خانا هست همه هم یه کارن تو دولت کار میکنن پارتی دارن هی همیشه منو مسخره میکنن که من لیاقتشون ندارم چون روز پیش هم بچم سقط شد تو گوش شوهرم خوندن ولم کنه چون لیاقتش ندارم اونم بچه ی بی ادبی میارم چون بلد نیستم مثل خودشون بچه بزرگ کنم آخه بنظرتون چیکارشون بکنم خیلی رو مخن من سپردمش به خدا 

آخه مگه نميدوني اينجور آدمها وقتي خواهرشوهر ميشن ارتقاي مقام پيدا ميكنن و بايد همه رو مديريت كنن ؟؟؟؟ 

ديديش بگو تعجب ميكنم از اونهايي كه سرشون توي زندگي همه هست و انقدر وقت اضافه دارن بعد گفت منظورت كيه بگو كلي ميگم 

چه جوری؟ وقتی خواهرش سوالی بپرسه اونم جوابشو میده خیلی ناراحتم از این موضوع قبلا هم توی خریدای عروسی ...

اوایل غیر مستقیم برا شوهرت مثال الکی بزن

مثلا از فامیلات در مورد شوهرت پرسیدن توام سربالا جوابشو دادی بعدم بگو مردم ک فوضول شدن اخه زندگی شخصی مردم چیکار دارید من اصلا رو نمیدم کسی بخواد در مورد تو چیزی سر در بیاره خالع زنک بازی خوشم نمیاد

باید گوش شوهرتو پر کنی 

بعدم کم کم بگو خواهرت چه جالبه براش این مهمه چهرتم همچین پوکر فیس کن و دیگه محل نده زمان میبره ولی میشه🤪

سلام خوبی منم اینجوری میکنه باهام منم تازه عروسم سال اولمه خانوادم یه دستگاه آب میوه گیر برام خریدن ...

الهی عزیزم 😔😔ناراحت نباش انشالله به زودی زود یه نینی خوشگل و سالم نصیبت میشه میفهمم حالتو بسپار به خدا که انشالله خودش جوابشونو بده

والا دست خانواده ات درد نکنه توی این وضعیت اقتصادی همینم لطف کردن آوردن.

مادرشوهر من پارسال ک عقد بودم به خدا هیچی برام نگرفت همه رو خود شوهرم گرفته بقیه عیدا هم که دیگه پیشکش بعد آلان خواهرشوهرم اینجوری میگه منم میگم انشالله فقط خدا نشونشون بده

آخه مگه نميدوني اينجور آدمها وقتي خواهرشوهر ميشن ارتقاي مقام پيدا ميكنن و بايد همه رو مديريت كن ...

دقیقا مدیریت کنن رو خوب گفتی قبلا یه بار به شوهرم گفته بود زن تو چشم و هم چشمیش زیاده وگرنه کیف برا چی میخواد بخره😑😑😑😐😐😐حالا من‌میخاستم یه کیف سفید برا عروسیم بگیرم به خدا اصلا آدم پر توقعی هم نیستم