2777
2789
عنوان

در مورد دین .

258 بازدید | 21 پست

لطفا دعوا نکنید ازتون خواهش میکنم شب عیدی دعوا نکنید واقعا ممنون میشم .

ولی 

یه چیزی که خیلی درگیرم میکنه و گاها حالم خیلی بد میشه اینکه بعضی وقتا دلم میخواد برم حرم گریه کنم و ارامش بگیرم و خیلی علاقه دارم ولی گاهی اونقدر بد میگن و یسری حرفا و صحبتا میزنن و یسری چیزا نشون میدن واقعا حالم بهم میخوره از هرچی دینو ایمونه

ولی باز از خانمایی ک اینجا از دین میگن واقعا حس مثبتی میگیرم ‌...

واقعا میگم اگه برای دعوا و حاشیه و قضاوت اومدی تو این تاپیک لطفا راهتو بکش برو .. 

من فقط دارم زیادی فکر میکنم و امشب حالم زیاد خوب نیست ‌.

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

یه تاپیک درمورد ظهور بود تعطیلش کردن فقط واقعا متاسفم برای ادمایی که تحمل ندارن و میان جروبحث میکنند 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

یخ جا یکی میگفت همه دین هارو قبول داشته باش و هیچ دینی رو قبول نداشته باش خیلی پیچیده نیست ولی واقعا حقه چون از نطر من دین ها در کنار هم کانل میشن و بعصی وقتا که نه همیشه انسانیت باید دین اول باشه و اگر اونی درست بلد نباشی هیچ دینی به درد نمیخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یخ جا یکی میگفت همه دین هارو قبول داشته باش و هیچ دینی رو قبول نداشته باش خیلی پیچیده نیست ولی واقعا ...

دیدگاه قشنگیه 🙏

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

گلم خودت ببین چی حالتو خوب میکنه دعا و گریه تو حرم یا تاثیر حرفای دیگران

من ک همین الان توی این نقطه از زندگی احساس پیری میکنم دل زندگی ندارم ولی با گریه و دعا خودمو اروم میکنم

گلم خودت ببین چی حالتو خوب میکنه دعا و گریه تو حرم یا تاثیر حرفای دیگران من ک همین الان توی این نقط ...

منطقیه واقعا 

ولی ادم به شدت دهن بینی هستم و از حرفای بقیه خیلی تاثیر میگیرم نه اینکه بخوام تعییر عقیده بدم 

حال و احوالم خیلی سریع خراب میشه و ناامید میشم

دین مبین اسلام کامل ترین و پاک ترین دین هستش عزیزم خداوند همه راه هارو به انسان نشون داده ...ولی ما انسان ها هستیم که کامل نیستیم و راه های اشتباه رو رفتیم  واقعا این روزا اینقدر آدم ها پست شدن که آدم. از دین و ایمان زده میشه ..اینم نشانه های آخر زمان و فتنه های شیطان ..خدا همه مارو عاقبت بخیر کنه التماس دعا

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
منطقیه واقعا  ولی ادم به شدت دهن بینی هستم و از حرفای بقیه خیلی تاثیر میگیرم نه اینکه بخوام تع ...

ناامیدی کار شیطانه عزیزم من الان ده سال دارم ب خدا رو میزنم ک زندگیم درست بشه هنوز درست نشده بدترم میشه ولی بازم باهاش حرف میزنم قران میخونم گریه میکنم بلاخره یروز جوابمو میده

همین الانم دارم گریه میکنم و دعای عهد رو گوش نیدم

دین مبین اسلام کامل ترین و پاک ترین دین هستش عزیزم خداوند همه راه هارو به انسان نشون داده ...ولی ما ...

موافقم که ما ادما اصلا کامل نیستیم . مخصوصا خودم 

امیدوارم سال اینده ادم بهتری باشم 🙏

ناامیدی کار شیطانه عزیزم من الان ده سال دارم ب خدا رو میزنم ک زندگیم درست بشه هنوز درست نشده بدترم م ...

عزیزمم ایشالله که بهترین اتفاقا برات بیوفتن🩷🩷

از پیامبر پرسیدن کدام یک از امتت برای تو گرامی تر هستن فرمودند امت اخر الزمان چون به حدی دینداری سخت میشه از هر طرف شک و شبهه در دین زیاد میشه که حفظ ایمان و تشخیص خوب و‌بد از هم خیلی سخت میشه و کسانی که دین خود رو به درستی حفظ میکنن در نزد من گرامیتر هستن و حایگاه بالاتری دارن و در اخرین سفارشات  پیامبر برای سعادت فرمودند با قران و اهل بیت باشید تا مسیر مستقیم و بپیمایید تا در حوض کوثر بر من وارد شوید

یخ جا یکی میگفت همه دین هارو قبول داشته باش و هیچ دینی رو قبول نداشته باش خیلی پیچیده نیست ولی واقعا ...

خیلی خوب بود مرسی واقعا

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
موافقم که ما ادما اصلا کامل نیستیم . مخصوصا خودم  امیدوارم سال اینده ادم بهتری باشم 🙏

آمین این یادت باشه دین ما کامل ولی اطلاعات ما کامل نیست میتونی کتاب های اسلامی که واقعا معتبر باشه بخونی خیلی خوبه دل آدم رو قرص میکنه

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..