2777
2789

برای تولد همه سنگ تموم میزارم آبجیم شوهرم مامانم خواهرشوهرم و....و همیشه هم براشون تولداشونو خاص گرفتم بعد امسال یدفعه افتادم تو فکر دیدم همه برا تولد من چقد ساده میگیرن همه چیو منم  با کادوهام خودمو راضی میکنم و همین 

اما ته دلم غصه میخورم

دیدم من همه این کارا رو که میکنم هرچند دلم میخواد اونارو شاد کنم اما ته دلم از اونا هم انتظار دارم همینجوری باشن اونا هم که ذهن خون نیستن بعد فکر کردم اصلا شاید اونا هم تظاهر میکنن خوشحال میشن کسی چه میدونه

تصمیم گرفتم خودم روز تولدمو خاص کنم و برای خودم برنامه ریزی کنم

مثلا هفته دیگه که تولدمه روز تولدم رو مرخصی میگیرم و دوستای دانشگامو برای صبحونه دعوت کردم میخوام یه کیک کوچیکم بگیرم همه شون میدونن دارن میان تولد :))))

خوب دیگه چیکار کنم خوش بگذره بهم؟

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد کادو اگه چیز خاصی مدنظرته که پولش بیشتره میخوای صبر کن بیشتر جمع شد بعد بخر اگه نه هی چی دلت میخواد بخر فقط چیز الکی به درد نخور نگیر 😘

تولدتم مبارک عزیزم

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤