2777
2789

واقعا پیشونی و شانس مهمه

خسته شدم از این همه تلاش و درس خوندن و دویدن و تغییری نکردن

همکلاسی دبیرستانم بود چاق و قیافه معمولی رو به پایین...بشدت تنبل و حتی دو تا درسم افتاد اخرشم رفت بدون کنکور دانشگاه آزاد همیشه می‌گفت من آخر از ایران میرم معلما میگفتن کم فیلم ببین درس بخون

امروز بچش تو امریکا دنیا اومد

چرا؟ چون شوهرش دوسال اومده بود ایران و این تونست مخشو بزنه و بعدم اقامت گرفت و اونم برد پیش خودش

شوهرشم کاملا غریبه بود

شما همچین پیشونی دارین؟

نمیدونم چی تو درس خوندنه که هی خوندیم و خوندیم....دم عیدی دلم گرفت از آرزوهام که اگرم روزی برآورده بشن دیگه سن الانمو ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درس خوندن مهم نیست اینکه چه رشته ای ادم تحصیل کنه وسطح علمیش چجوری باشه و چقدر بتونه پشتکار داشته باشه مهمه وگرنه خیلی از رشته ها هستن بدون کنکور دانشگاه ازاد و ممکنه هیچ آینده ای نداشته باشن

درسته شانس تو زندگی تاثیر زیادی داره

اما از اون بیشتر انتخاب خود ادم ها هم مهمه اگه کسی بدونه کی و کجا و چه کسی رو باید انتخاب کنه ک بدرد زندگیش بخوره برد کرده 

ولی اگه عقیده خود منو بخوای هیچوقت منتظر نباش که دیگران ارزوهات رو براورده کنن افرادی مثل شوهر و خانواده و ... تو خودت یک انسانی و اگه بخوای با تلاش خودت میتونی ب هر چیزی برسی

و من چی بعدشم چیزی نیست الان سال پنج پزشکیم و یه ادم خسته که مریض بخاطر یکم شلوغی بیمارستان کلی فحش ...

ناشکر نباش هر شغلی سختی خودشو داره. یه روز آرزوت بود که پزشکی قبول بشی

زندگی جاری است ...

خب شما هم تلاش نکن ی نفر و پیدا کن مخ شو بزن برو آمریکا 

منم کلی درس خوندم تلاش کردم الان خونه دار هستم خیلی از زندگی م راضی هستم خداروشکر میدونی چرا چون خودمو با کسی مقایسه نمیکنم جاری منم آلمان ه دیپلم به زور داره ولی هرگز حسرت شو نخوردم 

پیشونی فقط خودم🤣🤣🤣

ورس خوندم خوندم ی دوره کوتاه دعوت شدم خارج از کشور که خاک برسرم نرفتم بخاطر مسائل پیش پا افتاده

خواستگار داشتم داشت میرفت استرالیا گفت عقد کنیم ببره منم ردش کردم الان ده ساله اونجاست و استاد دانشگاه شده😂😂😂

از این حماقتا زیاد دارم الان با اجازتون با ی همسر غرغرو و ی وروجک دوساله دارم سر و کله میزنم و هفت سین میچینم و ب فکر تونم پسرم زود بخوابه برم ظرف بشورم 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰