2777
2789
عنوان

شوهرم غسل نمیکنه

23144 بازدید | 16 پست

سلام دوستان لطفا اگه کسی مشکل منو داشته وتونسته حلش کنه بیاد کمکم

شوهر من بعد از نزدیکی غسل جنابت نمیکنه در صورتی که خودم واجب میدونم وزود میرم حمام.چکار کنم ؟؟؟شنیدم نجس گشتن رو زمین خدا فرشته ها لعنت میکنند طرف و  

برای چی نمیکنه؟؟؟؟؟اعتقاد نداره؟

پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی باهاش صحبت میکنم که نجس باشی همش گرفتاری تو کارت پیش میاد خدا قهرش میگیره و....ولی تو گوشش نمیره همش میگه خستم صبح میرم صبح میشه میگه بعد ظهر میرم حمومو همینجور عقب میندازه

شوهر منم شب نمیره صبح میره بیشتر.

با زبون و بوس بفرستش حموم یا مثلا گولش بزن بگو بیا هم بریم حموم....زیا  حساسیتم نشون نده اکثر مردا همینجورین

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤

گلم اگه فقط بابت نمازاش نگرانی، مشکلی نداره.

بذاره آخر وقت بخونه، میتونه تیمم کنه.

آقای دهنوی تو برنامه گلبرگ میگفت.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

برعکس شوهر من بدبخ از سرکار ک میاد میره حموم بعد ی وقتایی ظهر ک برنامه داریم نیم ساعت بعد حمون قبلیش میفته زود میره حموم بعدش باز ک عصر بره سرکار برگرده میره فوتبال برگرده میره حموم باز روزایی ک شبا خبری باشه خسته ی خسته ک باشه ساعت 3 هم باشه زود میره غسل 7 هم سرکار خخخخ مث اردک همش توی ابه هههه

النا همسرت مثل همسر منه.

ولش کنی تو حموم زندگی میکنه.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

به نظرم زنگ بزن از دفتر مرجعت بپرس چکار کنی.

معمولا اینجور مسائل یه راه در رو دارن.

سخت نگیر