2777
2789
عنوان

ب نظرتون طلاق بگیرم کار درستیه

574 بازدید | 35 پست

شوهرم اخلاقش خیلی سرد و بی محبت اصلا محلم نمیذاره مدام هرچند وقت یکبار میادمیگ امروز بهم گفتن زنت خرابه دوباره یه روز دیگ میاد میگ بهم گفتن زنت پشت سرت حرف میزنه بهش میگم خب کی بهت گفته میگ اون طرف مدرک داره راجبت گفتم باباخب طرفی ک مدرک داره رو بیار رو ب رو من ک محکومم دیگ چ ترسی داری مدام باید پرینت بگیرم براش وخودموبهش ثابت کنم خسته شدم حالا مسائل پولی یاهمون بی محبتیش هرچند ک سخته میشه تحمل کرد ولی اینکه تهمت میزنه چ کنم میترسم اخرش یه روز آبرو ببره 

دنیا مثل آینه است...همون چیزی رو بهت نشون میده...ک هستی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دختر ۵ساله دارم نمیدونم چکارکنم تحمل کردن این وضع خیلی سخته واقعا نمیدونم کیه ک میاد پیش این حرف میزنه واسمشم نمیاره بعضیا بهم میگن الکی میگ حرف ازخودش درمیاره امرور پرینت۲ماه گرفتم نشونش دادم بازم قانع نشد اصلا

یه دختر ۵ساله دارم نمیدونم چکارکنم تحمل کردن این وضع خیلی سخته واقعا نمیدونم کیه ک میاد پیش این حرف ...

هیچکس نیست ذهن بیماره خودشه ک روز ب روز بدتر میشه فکر اساسی کن

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
عزیزم جداشو شوهرت روانیه 

بخدا نمیدونم چکار کنن خانوادم هی میگن بخاطر بچت بمون ولی میترسم پس فردا بگه تو بایکی هستی ابروم بره بعد همین خانوادمم حرفشوباور کنن مادرم مثل خودش بیشعوره وبی منطق

ببرش روانشناس اگه همکاری نکرد و هیچ راهی نبود جدا شو

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

هیچکس نیست ذهن بیماره خودشه ک روز ب روز بدتر میشه فکر اساسی کن

خواهرم میگ اجی کسی حتی اگ چیزی هم ببینه اونم مردا اصلا نمیان برن ب شوهر اون زن بگن چکار دارن شر براخودشون درست کنن حتی همین زناهم ک راجب شوهراشون میگن ب وقت اثباتش کنار میکشن  شوهرت یه دستی بهت میزنه نمیدونم والا من۲۴سالم خواهرم ۳۵ خیلی عاقله خوشبحالش

بخدا نمیدونم چکار کنن خانوادم هی میگن بخاطر بچت بمون ولی میترسم پس فردا بگه تو بایکی هستی ابروم بره ...

ن فداتشم به خاطربچت تحمل نکن این وضعو شوهرت قطعا بدترمیشه بنظرمن خودتو بکش بیرون ازاین زندگی سمی تشویق ب طلاقت نمیکنما ولی بمونی اخرش دیونت میکنه