2777
2789

سلام دوستان قشنگم من سه ماهی هس با پاتنرم آشنا شدم از اول رابطه قصدمون ازدواج بود وهست اوایل رابطه خیلی رابطمون قشنگ بود ..بعد اینکه م ی ازمونی داشتم به پاتنرم گفتم تا بعد امتحانم تماس نداشته باشیم ..ولی خودم طاقت نیاوردم مجدد باهاشون تماس گرفتم پارتنرم قبلا هرجا تو هر شرایط باهاش تماس میگرفتم باهم تماس میگرف یا حتما پیام بم میداد .....

هستین بقیشو بگم؟

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..

بگو تا شام نخوردم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

واینکه هروقت به پاتنرم بگم بیاد خاستگاری میاد هروقت باهاش حرف میزنم حرف ازدواج میزنه

ولی احساس میکنم ی مدتی هست سرد شده یعنی شاید در روز تماس نداشته باشیم یا دو روزی یبار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستین تعریف کنم؟

بگو اومدم 

خب

ممکنه داره گولت میزنه 

اخه الان این ترفند زیادشده 😀

کم کم سرد میشو رابطه رو بدون حتی توضیحی تمام میکنن 

چون شاید میبینن طرف گول نمیخوره 😅

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
بگو اومدم  خب ممکنه داره گولت میزنه  اخه الان این ترفند زیادشده 😀 کم کم سرد میشو رابط ...

واینکه دیشب بهش گفتم ک وقتی اولویتت نیستم بیا تموم کنیم کارت برام راحت‌تر از انتظاره

واینکه با گریه بغض گفتم واین میدونه من بشدت بهش وابسته شدم کلا اول خودم تماس دارم همیشه الان نمیدونم چی درسته چی غلط ولی تصمیم دارم یک ماه حداقل گوشیمو خاموش کنم حتی بسختی ببینم عکس العمل چیه

پارتنرم پارتنرم پارتنرم😑😑😑😑

مهم اینه ک عنوانو درست نوشتم حالا اشتباه تایپی موردی نداره گلدختر کلا صورت مسله را خراب نکن

مهم اینه ک عنوانو درست نوشتم حالا اشتباه تایپی موردی نداره گلدختر کلا صورت مسله را خراب نکن

عزیزم من غلط دیکته نگرفتم اینقدر یه کلمه رو تکرار کردی حساس شدم بهش

بعدش هم نظر من اینه که این آقا شما رو میخواد از سرش باز کنه وگرنه اینقدر راحت نمی‌گفت بیا تمومش کنیم

عزیزم من غلط دیکته نگرفتم اینقدر یه کلمه رو تکرار کردی حساس شدم بهش بعدش هم نظر من اینه که این آقا ...

عزیزم خودم بهش گفتم بیا تموم کنیم ن اون قبول نکرد 

تازه عجله هم داره واس خواستگاری ولی نمیدونم چرا سرد شده شاید چون من زیاد ابراز علاقه میکنم دیگه واسش عادی شدس