یکروز روزه گرفتم بعدش مریض شدم از بچه های مدرسه گلوم انگار سوراخش کردن با سرب داغ بتا و کترولاک و سفیکسیم و اینا...... درد داره گلوم زنجفیلم خوردم خوب نشدم یک نمازی میخوندم همونم از امروز دیگه نمیتونم بابامم که سرکاره شب عید کل امروز تو اتاقم بودم یک آب گلورو نمیتونم قورت بدم جفت گونه هامم استخونش درد میکنه! چشامم سرماخورده به زور قطره خوب شده کلافمممممممممم
کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
تو حمون بودم کسی خونه نبود یکی در زد گفت سمانه سمانه در رو باز کنمن شیر ابو قطع کردم در رو باز کردم هیچکس اونجا نبود دوباره بستم یکی در زد داشتم از ترس میمیردم
بعد ازدواج به شدت عاشق هم شدیم و۱۳سال عاشقانه زندگی کردیم تحمل دوریمون واسه هردومون سخت بود زندگیمون ازخوبی شده بود مثال همه.یه مدت بدحال بود بردمش ازمایش دکترازمایشگاه شخصا تماس گرفت بیماریش سرطان خونه و بعد دوسال دوندگی رفت.ترسناک ترین لحطه همیشه واسم یک روز ندیدنش بود اما الان شده دوسال.وحشتناک تر از این اتفاق تو زندگیم نبوده و نخواهد بود