2821
2789
عنوان

کنکوری ها بیاید

203 بازدید | 19 پست

میخوام معدلم بالای ۱۹ و نیم باشه

تا خود کنکور اردیبهشت نمیتونم واس نهایی شروع کنم 

چون دارم جمع بندی میکنم 

بنظرتون میشه از اردیبهشت شروع کنم و معدل بالای ۱۹ و نیم بگیرم ؟

صفر صفر نیستم

خیلی نا امیدم کمک کنید😭

خب هر درس دوازدهم رو که خواستی بخونی 

تشریحی هم کار کن 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب درسای تخصصی رو اگه واسه کنکور بخونی، نهایی هم می‌تونی نمره بگیری ولی به نظرم عمومی‌ها رو از الان روزی ۲ ساعت وقت بذار براشون

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

سلام عشقم من یازدهمم ولی منم کلا نا امیدم با اینکه از اول سال درس خوندم کامل ولی خب اگه قرار باشه اونطور که معلما و همه میگن ...سوالای نهایی سخت باشم قطعا معدلم افت می‌کنه ترم اول با کلی خرخونی کردن به زور ۱۸ و نیم شدم نمی‌دونم واقعا ولی خب اصلا امید ندارم 😐💔آموزش پرورش نمی‌خواد ما خوشحال باشیم 

تنها لطفی که میشه در حق خودت کنی اینه از الان خوببببب سوالات نهایی رو کار کنی همین 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
خب درسای تخصصی رو اگه واسه کنکور بخونی، نهایی هم می‌تونی نمره بگیری ولی به نظرم عمومی‌ها رو از الان ...

😭مشکلم اینه نمیتونم بخونم تا وقتی ک کنکور لعنتی پاس نکردم

سلام عشقم من یازدهمم ولی منم کلا نا امیدم با اینکه از اول سال درس خوندم کامل ولی خب اگه قرار باشه او ...

منم یازدهمم رشته ی انسانی امتحانات هماهنگ با یکسری مدارس دادیم سطح سئوالات خوب بود نحوه ی تصحیح افتضاح بود 

دانشجوی حقوق هستم با رتبه ی ۳۵۵ کنکور ۱۴۰۴ امیدوارم روزی وکیل بشم⚖️🍰

نهایی تاثیرش خیلی بیشتر و مهم تره واسه اونم وقت بذار خیلی ها بودن که نهایی شون خوب بوده ولی کنکور متوسط نسبت به اونی که نهایی رو خیلی خوب نداده ولی کنکور رو خوب داده رتبه شون بهتر شده

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛