2777
2789

من تقریبا پنج ماه پیش حامله شدم دم ولی چون نمیخاستم صقط کردم بچه رو به دلیل شرایط مالیمون بچه اولم بوده سن خودم ۲۱ سن همسرم۲۵   اون موقع هم خیلی ناراحت بودم افسرده شدم ولی الان پشیمونم چیکار کنم خدا منو ببخشه ما تازه یکساله از زندگیمون میگذره الان با دیدن زندگی پس از زندگی خیلی حالم بد شده چیکار کنم چرا من اینکارو کردم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منو هم سقط کرده بودن من میبخشیدم والا ولی الان که با شرایط بد آوردن و زجرم دادن نمیبخشم

چرا فکر میکنی ما مالک خودمونیم ؟!

یا اراده ای داریم که باشیم یا نباشیم ؟!

ما بنده ایم عزیزم ... خالق یکی دیگه اس 

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

منم پارسال بخاطر قصور پزشکی بچه م سقط شد و خیلی به هم ریختم و گریه کردم ،درسته خطای پزشکی بوده اما دراصل بخاطر ناشکری خودم این اتفاق افتاد، والان بادیدن این قسمت حال پارسال برام یاداور شد😭

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

منم این گناه رو کردم تو هم مثل من توبه کن و هیچوقت دیگه انجام نده من بعد از سقط 2 بار ناخواسته حامله شدم و با اینکه اصلا بچه نمیخواستم ولی به دنیا آوردم به خاطر عهدی که با خدا بستم و لوله هامو بستم

چرا فکر میکنی ما مالک خودمونیم ؟! یا اراده ای داریم که باشیم یا نباشیم ؟! ما بنده ایم عزیزم ... خا ...

من عذاب وجدان دارم توروخدا یه راحل بگو  بهم اصلا حالم خیلی بد شد

چرا فکر میکنی ما مالک خودمونیم ؟! یا اراده ای داریم که باشیم یا نباشیم ؟! ما بنده ایم عزیزم ... خا ...

چون ما داریم زجر میکشیم پس چرا نباشیم؟ من دلم نمیخواد به زور بیام به زور زجر بکشم به زورم بمیرم چرا باید زوری باشه این ظلمه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...