2777
2789

یعنی حتی قرص غذا  و میوه و... هرچی میخورم سردلم میمونه درد میکنه چکار کنم 

کسی اینجوری بوده؟ تازه دکتر رفتم تا آخر ماه هم نمیتونم برم دکتر ولی کلافه شدم 

سه چهار ماه اول همینه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای مگه رودل و سوزش معد و.. برای ماه های آخر نبود😫دکتر دارویی نمیده؟

میگن حجم غذا رو کم کن

تعداد دفعات رو زیاد کن که معده ت سنگین نشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
میگن حجم غذا رو کم کنتعداد دفعات رو زیاد کن که معده ت سنگین نشه

اخه من اصلا غذایی نمیخورمحالت تهوع دارم به زور چند قاشق حتی مثلا صبح خیلی گشنمه انداز نخود خرما میخورم معدم درد میگیره

اخه من اصلا غذایی نمیخورمحالت تهوع دارم به زور چند قاشق حتی مثلا صبح خیلی گشنمه انداز نخود خرما میخو ...

بارداری کل سیستم بدنمو بهم میریزه

طبیعیه